Beoordelingen 

858 commentaren van in totaal 859 beoordelingen
Service
Mevr. Joke Visch (Houten)
07-06-2019
10

Fijne en vriendelijke mensen ,bereid als je hebt om je helpen ,goede uitleg als ervwat vervangen moet worden.kan altijd langs komen als er Wat is ze helpen mij altijd nee ik ben heel blij met de garage.allemaal dikke pluim.

Service
Van wijk (Houten)
31-05-2019
10

Denken met je meegenomen klant gericht

Service
C. de Gier (Houten )
31-05-2019
9

Vriendelijk personeel, vooraf duidelijk geïnformeerd over de werkzaamheden. Snelle service.

Service
hr van egmond (nieuwegein)
31-05-2019
8

van af de aankoop van de auto ,tot aan de service beurt .prima behandeling gekregen ..prettige sfeer.

Service
Gert v d bos (Utrecht)
27-05-2019
9

Je wordt op een prettige manier ontvangen,en geven een goede service

Service
A. Kragten
24-05-2019
9

De receptie uitstraling is begrijp ik standaard opgelegd vanuit Toyota. Ik vind dat praten via glas en aparte hokjes niet erg klantvriendelijk. De praktijk is dat je veelal naast zo'n hokje praat met de receptie.De ophoudruimte voor de klanten is erg goed. Naast de diverse bladen om te lezen bij het wachten, zou het interessant zijn om na te denken over een plaat met verkeersborden en informatie over de laatste wettelijk verplichtingen in het kader van het verkeer.Ik wens deze garage nog vele goede jaren.

Service
Jos Caarls (Nieuwegein)
24-05-2019
7

Een normaal goed beoordeling. De procedure is correct en helder: vooraf is duidelijk wat de kosten zijn, de afspraak kan eenvoudig via internet gemaakt worden, de leenfiets staat klaar, telefonisch een melding dat de auto klaar is, de factuur is conform de prijsopgave vooraf. De receptie is vriendelijk.

Service
Sander Bos (Nieuwegein)
22-05-2019
9

Men is vooraf transparant over de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Daarnaast denkt men goed mee, bieden ze vervangend vervoer en doen eventuele extra reparaties altijd na afstemming.

Service
Jan Hollestelle
22-05-2019
10

Zeer vertrouwde garage met bekwaam personeel dat altijd bereid is mee te denken en te werken aan goede oplossingen. Bij bijzonderheden wordt altijd goed uitgelegd en overlegd over reparaties. Samengevat; je wordt daar altijd goed geholpen.

Service
A.E.Bosman (Utrecht)
17-05-2019
10

Deze dealer is transparant, deskundig en en vele jaren betrouwbaar gebleken

Service
Nico Hoencamp (Houten)
10-05-2019
10

Goede service, vriendelijke mensen.

Service
Johan Hahn (Utrecht)
08-05-2019
9

Een prima dealer krijgt de hoogste waardering die ik geef! Een 10 geef ik nooit, want niemand is perfect.

Service
Toyotafreak
08-05-2019
9

Heel goede service, misschien wel iets te. Ik ben vast een van de weinigen die liever zelf zijn auto wast maar men had het al voor mij gedaan bij een grote onderhoudsbeurt.

Service
Harrie Lith (Hoogvliet)
03-05-2019
8

goed

Service
Koos Kuijf (Lopik)
03-05-2019
10

word goed geïnformeerd over de eventuele kosten en degene die mijn auto kwam halen woont vlakbij mij werkte eerst ergens anders en toen nam hij de auto ook mee en werd weer netjes afgeleverd

Service
Hans de Stigter ( Nieuwegein)
30-04-2019
9

Goede dealer, die meedenkt met de klant en oplossingsgericht is.

Service
W. Rinkel (Houten)
24-04-2019
9

Klantvriendelijk. Deskundig. Prima service.

Service
R Sennema
24-04-2019
9

Kundig, vriendelijk, snel

Service
Bert Haverkort (Hoornaar)
24-04-2019
9

Zeer vriendelijke mensen. Staan altijd klaar en geven duidelijk aan wat er gaat gebeuren.

Service
H. O (Utrecht)
24-04-2019
9

Goede service en persoonlijke aandacht

Service
D. Buurman (Nieuwegein)
18-04-2019
10

Ik maak een uitzondering en geef een 10.

Service
Albert van Goudoever (Houten)
18-04-2019
10

Een voorbeeldig bedrijf met superieure service. De receptiechef is empatisch, voorkomend en kent je als was je een vriend

Service
Joanne Durtler
18-04-2019
9

prettig autobedrijf

Service
T. Hoppener
10-04-2019
10

Betrokken, betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf waar je je auto met een goed gevoel naar toe brengt en weer ophaalt.

Service
Thea Voorendt (Nieuwegein )
10-04-2019
9

Snelle service, goed geholpen.

Service
Mw. R. de Jong (Nieuwegein)
10-04-2019
10

Kom er jaren, vriendelijk en betrouwbaar personeel.

Service
Familie Ydema (Utrecht )
10-04-2019
9

Mooie en duidelijke showroom, vriendelijke mensen met kennis van zaken en goed bereikbaar!

Service
Co Dwarswaard (Nieuwegein)
09-04-2019
10

Al vele jaren goede ervaring.

Service
Paul Jansen (Benschop)
09-04-2019
10

De monteur heeft me geholpen toen ik een kleine storing had aan mijn auto. Gelukkig zat ik dichtbij en waren ze er zo en er bleek iets onbenulligs aan de hand te zijn. Zonder iets te berekenen ben ik weer op weg geholpen. Bij onderhoud ook weer vriendelijk ontvangen en alles is keurig volgens afspraak uitgevoerd!

Service
Jos van Vogelpoel (Nieuwegein)
09-04-2019
10

Fijn bedrijf.

Service
Dhr. K.
21-02-2019
7

Degelijk, correct.

Service
J.W. Hardeman (Driebergen)
14-02-2019
10

Vriendelijk en ter zake kundig personeel. Betrouwbaar.

Service
Jeroen Schuurman (Lopik)
14-02-2019
10

De service, correctheid en vriendelijkheid was heel fijn.En niet meer reparaties dan alleen wat echt nodig was.

Verkoop
Anne Marie Bisschops (Nieuwegein)
12-02-2019
10

Klantvriendelijk, goede uitleg, deskundig.

Service
Diny Terweij (Nieuwegein)
06-02-2019
10

Ik word bijzonder goed op de hoogte gebracht van wat ik kan verwachten van een onderhoudsbeurt. De kosten worden besproken en bijkomende kosten voor iets wat niet op de rekening kon staan worden besproken. Alles wat gedaan is aan mijn auto staat afgevinkt op een apart overzicht . Zo weet ik dat mijn accu goed is en de airbags in de auto zijn nagekeken. Ik ga met plezier de weg op en voel mij veilig in een goed onderhouden auto. Ik heb geen zorgen voor mijn auto. De garage staat altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Service
Dhr. Birkhoff (Nieuwegein)
06-02-2019
8

Goed en kundig personeel. Prima wacht mogelijkheden. Goede inrichting van de zaak.

Service
Cees Stal (Houten)
01-02-2019
9

ATS IS EEN DEALER DIE DE KWALITEIT VAN TOYOTA BEVESTIGT MET DADEN WAAR JE VERDER MEE KOMT. TOYOTA + ATS IS DUBBELE GARANTIE!

Service
Mevrouw M.J. van de Gein (Nieuwegein)
01-02-2019
9

Vriendelijke receptie medewerkster met duidelijke uitleg en alles zoals afgesproken.

Service
Rein de Vries (Utrecht)
23-01-2019
9

Duidelijk en overzichtelijk

Service
Tineke Rossel (Houten)
23-01-2019
10

Top! Altijd kun je terecht, ook als ik het even niet weet, men heeft begrip voor mij.

Service
mevrouw Schouten
16-01-2019
10

De service van ATS is prima. Komen altijd hun afspraken na.

Service
Sjaak Uytewaal (Houten)
16-01-2019
10

Goed bedrijf en vriendelijk personeel

Service
J.G.Verweij
11-01-2019
10

Ben al vele tientallen jaren klantvriendelijk, deskundig en correct behandeld.

Service
Peter Peters
04-01-2019
9

vriendelijke bediening en goede service

Verkoop
Haamans (Hillegom)
03-01-2019
9

Een zeer goede en vriendelijke zaak.

Service
R van den Berg (nieuwegein)
03-01-2019
8

Fijne mensen

Service
Hans Gereke (Nieuwegein)
21-12-2018
10

behulpzaam en betrouwbaar.

Service
CJ.Wijnands (Nieuwegein.)
19-12-2018
8

de goede behandeling die ik ervaren heb

Service
Frank Maessen (Utrecht)
19-12-2018
10

Altijd goede service en vriendelijk personeel. Je bent bekend.

Service
Mevr. Smit (Nieuwegein)
19-12-2018
10

goede service, werkplaatsmedewerkers en personeel showroom/balie zijn vriendelijk, behulpzaam, nemen de tijd.

Service
M (Nieuwegein)
19-12-2018
9

Prima dealer, eigenlijk gewoon een TOP dealer!

Service
Gerard Kamping (Nieuwegein)
19-12-2018
10

Vriendelijke en betrouwbare mensen, waarvoor niets teveel is.

Service
Mevr.P.J.Okhuijsen (Utrecht)
14-12-2018
9

We hebben nooit klachten en worden altijd correct geholpen.

Service
Hans deStigter (Nieuwegein )
14-12-2018
9

Duidelijk, betrouwbaar.

Service
Martijn Engelsman (Utrecht)
14-12-2018
8

goede service en persoonlijke benadering

Service
Dhr J.Dekker (IJsselstein)
14-12-2018
10

goede kwaliteit betreffende onderhoud en vriendelijk naar de klant. Altijd oplossend gericht personeel

Service
Henny Pouw (Nieuwegein)
14-12-2018
9

Ik ben al geruime tijd klant van Auto Totaal Service Nieuwegein. Onderhoud prima. Als er extra zaken rond onderhoud zijn wordt ik altijd gebeld en sta dan niet voor verrassingen. Helemaal tevreden dus.

Service
Pierre (Nieuwegein)
14-12-2018
9

Prima service, klantvriendelijk en behulpzaam. Prettige sfeer. Wachtruimte voldoet

Service
E.van Giersbergen (VIANEN)
14-12-2018
7

Onderhoudsbeurt kan in 1 dag gedaan worden, met leenauto..smorgens brengen en savonds ophalen.Receptie personeel is niet op de hoogte als je belt, en kan niet veel vertellen ..misschien een tip om in een computer systeem bij te houden hoe wat en wanneer er een onderhoud heeft plaatsgevonden zodat zij kunnen zien en lezen wanneer er vragen zijn en zonodig graag de klant terugbellen.

Service
G. Kruizenga (Houten)
14-12-2018
9

Goede service, snelle hulp en afhandeling.

Service
dhr a de jongh (nieuwegein)
14-12-2018
9

omdat het er zeer vriendelijk en behulpzaam personeel werkt en de werkzaamheden altijd naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd

Service
W.M.van Leeuwen (Wijk bij Duurstede)
14-12-2018
10

De beste garage die ik ooit gehad heb. Niets op aan te merken.

Service
Nico Engel (Nieuwegein)
14-12-2018
10

Aan de balie word je goed en direkt geholpen. Er is geen grote moeite voor dit bedrijf. Personeel is prima en de services is er prima.

Service
Mevr. M.E.C. Venema (Utrecht)
07-12-2018
10

Ik kom er graag. Ze zijn altijd vriendelijk correct. Indien nodig krijg ik een leenauto mee. De koffie staat er altijd klaar.

Service
Dhr. C. Moret (Nieuwegein)
05-12-2018
9

Vriendelijk en klantgericht personeel. Prima service

Service
Dick Riedeman (Houten)
05-12-2018
9

Goede service komen afspraken na en de uitvoering van de werkzaamheden zover mijn kennis van auto's is prima en .. de auto gratis gewassen

Service
Cor (C.G.) Maring (Nieuwegein)
05-12-2018
9

Een heel fijn bedrijf met vakkundige mensen

Service
Hans Gereke (Nieuwegein)
05-12-2018
9

prima service en zeer behulpzaam.

Service
Joop Vree (Nieuwegein)
30-11-2018
10

Alles is goed.

Service
mevr. h.heesters-kemps (De Meern)
30-11-2018
10

Zij zijn altijd vriendelijk en correct, ik heb vertrouwen dat ze mijn auto goed onderhouden.

Service
H.Bos (Utrecht)
23-11-2018
9

Omdat ik er al jaren kom en altijd goed geholpen ben, en vriendelijk personeel.

Service
rein kruk (utrecht)
23-11-2018
9

Goede service, klantvriendelijk, leenauto, duidelijk uitleg.

Service
M.S.Peters (Houten)
23-11-2018
9

Prima vaklui prettige sfeer.

Service
J. Van werven (Zeist)
23-11-2018
8

Een prettig bedrijf waar je welkom bent.

Service
Peter van Reenen (Utrecht)
23-11-2018
10

Duidelijke afspraken die volledig worden nagekomen. Goede service en de juiste kwaliteit.

Service
Jan Hollestelle
23-11-2018
10

Ik roep, zij beoordelen en draaien volgens afspraak.

Service
Jacques Rours (Houten)
23-11-2018
10

De uitstraling van de "winkel" is modern. Het personeel (ook al hoef je er geen contact mee te hebben) is vriendelijk en probeert je te helpen. Op vragen (aan wie dan ook) geeft iedereen die je daarvoor aanspreekt een correct antwoord. Heb je vragen over de werking van je eigen auto, dan gaan ze mee naar buiten om je ter plekke te onderwijzen. Ook al vriest of regent het.

Service
Dhr. J van Eijk
14-11-2018
10

Correcte staf, deskundig advies, meedenkend, zakelijk maar ook vriendelijk, betrouwbaar (kostenopgave vooraf).

Service
Dhr. R. Rendon (Nieuwegein)
14-11-2018
8

Vakmanschap en vriendelijkheid.

Service
R. Antonie (Houten)
09-11-2018
10

Fijn bedrijf om er te zijn; goede service.

Service
Henk de Vetter (Nieuwegein)
02-11-2018
10

Deskundig en vriendelijk personeel. Afspraken worden altijd nagekomen. Geen onverwachte zaken.

Service
C.M. van der Mast (Utrecht)
02-11-2018
10

Ik ben bijzonder tevreden over de dienstverlening in de afgelopen jaren. Steeds werd goed overlegd wat (dringend) nodig was, wat eventueel kon wachten. Altijd waarschuwen voor eventuele hoge kosten in de toekomst zodat reparatie of vervanging tijdig kon worden gepland. Bijzonder klantvriendelijk, kundig personeel en goede service, bijvoorbeeld leenauto wanneer nodig.

Service
Rick (Nieuwegein)
02-11-2018
10

Klant vriendelijk goede service goed personeel.

Service
Mevr. A.H.kramer-Blaak (Culemborg)
18-10-2018
10

De behandeling van Auto totaal Service Nieuwegein B.V.is uiterst correct, zowel wat betreft het personeel als de geleverde diensten.

Verkoop
Dhr M. Heinrich (Nieuwegein)
17-10-2018
10

Keurig en direct

Service
V.Kegels
17-10-2018
10

De service bij deze garage is altijd snel, klantvriendelijk en helder. Ik heb mijn auto hier gekocht. Er is een prettige wachtruimte met leuke tijdschriften. Het lenen van een auto of fiets is voor mij tot nu toe altijd mogelijk. De factuur wordt naderhand duidelijk met je doorgenomen. Eventuele extra kosten die tijdens de beurt aan het licht komen worden van te voren besproken. Kortom, ik ben zeer tevreden.

Service
Verweij (Houten)
17-10-2018
9

Goed en kundig geholpen. De auto werd weer netjes afgeleverd. Duidelijk prijsopgaaf. Nette vervangende auto meegekregen. Goed te woord gestaan. Tussentijds gebeld over reparatie-mogelijkheden.

Service
Hennie klomp (Utecht)
17-10-2018
10

Word altijd fijn geholpen fijne mensen. Prettig in de omgang. Al meer dan 12 jaar klant.

Service
wj elberse (nieuwegein)
11-10-2018
10

Goede monteurs, goede uitleg, goed behandeld.

Service
De koning (Nieuwegein)
11-10-2018
10

Ondanks ziekte en vernieuwend personeel prima service nog steeds met vertrouwen geholpen.

Service
Carol Brettschneider (Nieuwegein)
11-10-2018
10

Desondanks de feit dat een afspraak voor service door een call centrale was niet doorgegeven was mijn afspraak gehonoreerd. Zelfs een vervangende auto was gevonden voor mij!

Service
Margriet Vollebregt (IJsselstein)
11-10-2018
8

-

Service
R. Nelck (Nieuwegein)
11-10-2018
9

Het wordt eentonig want ik kom steeds bij dezelfde antwoorden. Het enige negatieve is wat ik kan bedenken dat ik van te voren geen prijsopgave had ontvangen dat ik met twee nieuwe banden (met mij toestemming), een kleine beurt en APK meer dan ruim 400 Euro moest betalen, daar schrok ik wel van. Ik heb het gewoon betaald maar dat krijg je als geen prijsopgave krijgt. Ik had het ook zelf kunnen vragen natuurlijk. Vooraf gaande jaren heb ik wel een prijsopgave gekregen bij deze garage maar voor de rest is het een goede garage met vriendelijke bediening.

Service
Jan Visch
11-10-2018
9

Gewoon goed.

Service
Mart Termaat (Nieuwegein)
05-10-2018
10

Wordt altijd vriendelijk ontvangen en is erg services gericht. Tevens hangt er een prettige sfeer en is het voor de klant prettig rondkijken in de showroom !

Service
Andre van Vogelpoel (ijsselstein utr)
05-10-2018
9

prima resultaat en tevreden

Service
Harrie Lith (Hoogvliet)
26-09-2018
8

Gewoon goed en vriendelijk.

Service
Dhr. M. Van der Mark (Ijsselstein)
25-09-2018
8

Prima sefvice . allemaal vriendelijk en duidelijk

Service
Jeanette Overbeek (Nieuwegein)
19-09-2018
9

Een warm bad vergeleken tot nu toe met de vorige dealer. Vriendelijke ontvangst en wat ik heel fijn vond dat de auto spic en span werd afgeleverd. Extra service!! Werd ik heel blij van.

Service
S.R van der Straten (Nieuwegein)
13-09-2018
10

Alles naar tevredenheid uitgevoerd! Prima garage

Service
w.j.sterkenburg
13-09-2018
8

goed geholpen

Service
J. Westra (Houten)
13-09-2018
10

Vriendelijk en deskundig personeel

Service
Hortense Höppener-Bouvy (Nieuwegein)
13-09-2018
10

Vertrouwd, klantvriendelijk, meedenkend en de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Bovendien was de auto van buiten en van binnen schoon afgeleverd.

Verkoop
W.F.W. Versteeg (Niewegein)
12-09-2018
10

De behandeling door het personeel is ronduit zeer goed een aanraden voor mensen die een auto (toyota) willen kopen, ik raad mijn vrienden, kennisen, familie en collega`s en andere hier hun auto te kopen.

Service
Wim Walthaus (Nieuwegein)
31-08-2018
8

Het is prettig om naar deze zaak te gaan.

Service
Jan Daalhuizen (Houten)
29-08-2018
10

Wederom goed en prettig geholpen, Rav4 loopt als een zonnetje

Service
Frans (Nieuwegien)
29-08-2018
10

voor mij gelokaliseerd op een uitstekende locatie, vriendelijk en kundige personeel

Verkoop
de Leeuw (Nieuwegein)
23-08-2018
9

Goede service zowel bij de aankoop als bij de receptie en werkplaatsgewoon een goed compleet plaatje

Verkoop
Dhr Peter Hompe (Houten)
22-08-2018
10

Alle medewerkers van Toyota Nieuwegein zijn prettige mensen, die allemaal hun best doen om het de klant naar de zin te maken. Geweldige mensen en geweldige service. Helemaal top dus!

Service
Godert Walter
22-08-2018
10

Auto Totaal Service Nieuwegein is een topclub. Ze nemen de tijd, leggen uit, zijn serieus en zijn in voor een geintje. Niets op aan te merken. Dank heren!

Service
Annet Alting
15-08-2018
10

Medewerkers zijn kundig, duidelijk en erg klantvriendelijk.

Service
T. Clarke
08-08-2018
8

Ik vind ze erg duur en er is geen specificatie van de kosten op de bon

Verkoop
I van der Toom (Utrecht)
08-08-2018
10

Fijne dealer, nemen de tijd, prettige benadering

Verkoop
Mw. A. De Beaufort (Nieuwegein)
08-08-2018
10

Al vele jaren word ik erg goed geholpen.

Verkoop
C. de Laat
08-08-2018
9

ATS Nieuwegein is een goede garage met uitstekende experts die transparant auto verkopen en onderhoud doen. Ben daar inmiddels 15 jaar klant, niets te klagen. Prettige mensen.

Service
Hans van Loveren (Nieuwegein)
06-08-2018
10

Al jaren een tevreden klant van ATS Nieuwegein, maar ook van ATS Zeist. Snel en vakkundig geholpen. Medewerkers altijd vriendelijk en behulpzaam.

Service
mevrouw M. Wijnhoven
02-08-2018
9

als ik kom om de auto af te geven voor een beurt wordt ik netjes te woord gestaan en als er iets is met de auto dan wordt dit uitgelegd en verteld hoe dit opgelost wordt en dat stel ik op prijs.

Service
Toon (Houten)
01-08-2018
8

Betrouwbare Toyatadealer, levert kwaliteit zonder opdringerigheid.Ze kennen hun klanten en denken met de klant mee.Ze kiezen duidelijk voor een langdurige relatie met de klant.

Service
Jan Schuur (Houten)
01-08-2018
5

Slechte communicatie, vragen worden niet beantwoord en afspraken worden niet nagekomen.

Service
Erry Grootenboer (IJsselstein)
01-08-2018
9

Omdat een 10 wel erg veel is en ik buiten een keer een terugroepdingetje [benzinefilter], een keertje een vriendelijke uitleg en recent een APK en een kleine beurt, nog te weinig ervaring met deze dealer heb opgebouwd.

Service
Chris Gaasbeek
01-08-2018
9

Laag drempelig. goed kontakt .komen na wat er is afgesproken .

Service
Ruud Schouten (Houten)
25-07-2018
9

prima service je wordt prettig geholpen en te woord gestaan

Service
Auke Veenstra (Seniores Vitales) (Nieuwegein)
18-07-2018
9

Het is voor mij een zeer goede garage met een correcte personele zetting.

Service
van Veenendaal (Houte)
18-07-2018
8

goed en prima geholpen

Service
mevr. J. Schrijvers (Nieuwegein)
18-07-2018
10

Deskundig en Klantvriendelijkheid

Service
Francine Pepers (Nieuwegein)
18-07-2018
10

Omdat ik totaal niets negatiefs kan bedenken !

Service
J.G.Verweij
18-07-2018
9

Klantvriendelijk. Service. Afspraken nakomen.

Service
Tineke Rossel- van Beek (Houten)
13-07-2018
10

Tevreden, vriendelijk personeel, altijd behulpzaam, kortom een garage die ik bij iedereen aan kan bevelen maar dat heb ik al talloze malen aangegeven.

Service
H.de
10-07-2018
10

Afspraken zijn altijd correct. Zelfs nog een waarschuwing vooraf. Wachttijd is nooit te lang. Gezellige wachtruimte. Lekkere koffie en gezellige mensen. De uit te voeren reparaties en of servicebeurten zijn altijd correct uitgevoerd.

Service
Henk laanstra (Nieuwegein)
09-07-2018
10

Zeer professioneel en vriendelijk

Service
de Kruijf (Nieuwegein )
02-07-2018
9

Goede dealer die goede service levert én met de klant meedenkt

Service
Dhr M. Meijers (Houten)
29-06-2018
10

Na bezoek aan de dealer bleef mij verder niets te wensen over !

Service
Marga van Loon (Montfoort)
28-06-2018
10

Ik kom al jaren bij deze dealer/garage.Je wordt altijd correct en vriendelijk te woord gestaan. Er wordt goed uitgelegd wat er aan de auto gebeurd is.Men is altijd bereid je vragen te beantwoorden.Bij een kleine beurt of reparatie kun je op je auto wachten.En... de koffie is lekker

Service
Joop Petri (IJsselstein)
20-06-2018
9

Omdat ik zeer tevreden ben, hoe mijn jaarlijkse controle wordt uitgevoerd.

Service
Groeneveld (Houten)
20-06-2018
10

Prettige mensen.

Service
Ria van Straaten
20-06-2018
9

zeer klantvriendelijk en meestal wordt gelijk een oplossing geboden

Service
Ben Rabius (Houten)
14-06-2018
10

Prima service van receptie en werkplaats. vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Verkoop
Anouk Steenbeek (Houten)
13-06-2018
10

Bij andere geweest maar hier voelde ik me thuis

Verkoop
Mark Jonker (Houten)
13-06-2018
8

Verkoper komt betrouwbaar over, gaf voldoende informatie. Inruil en aankoop verliep vlot.

Service
Eric Leen (IJsselstein)
13-06-2018
4

Prima werkplaats maar slechte inruilprijzen en een verkoper die zijn hulp zoekt op internet... Andere Toyota dealers boden ongezien al bijna 1000 euro meer.

Service
A. van Loon (Houten)
13-06-2018
9

Gewoon een hele goede dealer zowel qua verkoop (realistische prijs bv.) als qua service. Die is altijd top.

Service
Eddy de Wit (Nieuwegein)
11-06-2018
8

Goede vriendelijke service. Komen afspraken na.

Service
Mevr. van Angelen (Nieuwegein)
06-06-2018
10

omdat ik geloof dat ik eerlijk behandeld word. en dat is mij veel waard.

Service
Mw. M. van de Gein (Nieuwegein)
06-06-2018
7

Bij de laatste grote beurt zaten er nog allemaal boomblaadjes onder de motorkap, twee jaar geleden waas men vergeten de airco schoon te maken en bij een bandenwissel bleek een wiel niet goed vast gedraaid. Op de snelweg hoorde ik een raar geluid wat had mij wel kunnen overkomen, daar denk ik maar niet bij na.

Service
Mevr. B.M. Pepping
25-05-2018
10

Deskundig, vriendelijk en in alles bereid te helpen.

Service
rodney
24-05-2018
9

prettige medewerkers die heel klantvriendelijk zijn.

Service
Mw. M. Hanneman
23-05-2018
8

Goede communicatie mbt onderhoudsbeurt, herinneringsmail en sms. Vriendelijk personeel, denkt met je mee. Punctualiteit mag beter, een ruitenwisser was niet goed gemonteerd en dat kost weer een extra rit naar de garage.

Service
Gerard mallee (Nieuwegein)
17-05-2018
9

Netjes behandeld en duidelijke omschrijving van wat moest gebeuren. E.e.a. Volgens opdracht uitgevoerd.

Verkoop
F.W.van Maurik Dhr. (Nieuwegein)
09-05-2018
9

alles is goed.

Service
T.J. Kliest (Houten)
09-05-2018
10

Auto Totaal Service Nieuwegein is een prettige Toyota dealer waar ik al meer dan 20 jaar klant ben. De service laat niets te wensen over en de ontvangst is altijd prima. Kortom, ik kan deze dealer zeer aanbevelen.

Service
Jacques Rours (Houten)
09-05-2018
10

Het begint met de receptie. Het voelt daar als familie !En monteurs etc. doen daar niet voor onder. Ze herkennen je !Ook als het buiten koud is helpen de dames buiten ter plekke.

Service
dhr.M.Engelsman (Utrecht)
09-05-2018
9

prima onderhoud en prettige behandeling

Service
Rein de Vries (Utrecht)
04-05-2018
10

Je wordt er altijd eerlijk en correct geholpen niks op aan te merken gewoon een 10 verdient

Service
Mevr. M. Geurtsen (Utrecht)
04-05-2018
9

Al meer dan 20 jaar ben ik zeer tevreden over deze garage. Prima service en denken met je mee.

Service
A.J.van Uden (Nieuwegein)
04-05-2018
9

Een zeer betrouwbare dealer met een perfecte uitstraling in de omgeving van Nieuwegein

Service
Maarten van Schalkwijk (IJsselstein)
02-05-2018
9

Keurig op tijd geholpen en een goede uitleg over de werkzaamheden.

Service
Joost (Vleuten )
25-04-2018
9

Goede en vriendelijke support, ook als je Toyota al wat ouder is kan je gerust langs bij deze dealer voor onderhoud en tips wat ook nog eens goed wordt uitgevoerd.

Service
Stephanie Hoegee-de Groot (Nieuwegein)
25-04-2018
9

Vlotte bedieningDenken meeService gerichtGoed onderhoud en helpen meteen bij problemen

Service
Martin van Schaik (Nieuwegein)
25-04-2018
10

Ze moeten wel blijven opletten, bij de beoordelingmelden ze het aantal milimeters van de zomerbanden terwijl de auto nog op winterbanden stond. Foutje bedankt, blijven lachen.

Verkoop
Frank Maessen (Utrecht)
25-04-2018
10

Het is een top garage. Alleen maar positieve reacties te geven. Geweldige service en plezierig contact.

Service
S.Bolsius (IJsselstein)
25-04-2018
10

Ik wordt al meer dan 10 jaar uitstekend geholpen door deze dealer.

Verkoop
Piet Jaspers
25-04-2018
9

Deskundig, vriendelijk en goed georganiseerd

Verkoop
Mussa Segakindi (Nieuwegein)
23-04-2018
9

Ik kreeg goed uitleg en begeleiding over verschillende modellen. Ben geholpen bij het maken van de keus

Service
A.F.A. (Ard) Bannink (3527 JH 307 Utrecht.)
18-04-2018
8

Ontvangst, toelichting, uitvoering en aflevering konden iedere toets der kritiek doorstaan. Compliment !

Service
Sturkenboom (Utrecht)
18-04-2018
8

Auto voor apk en grote beurt gebracht. Netjes geïnformeerd over de zaken die extra moesten. Alleen de dorpel zat onder de modder bij het ophalen en zo had ik de auto niet ingeleverd.

Service
T van der Weert (IJsselstein)
18-04-2018
9

Goede en vriendelijke service.

Service
Dhr M Trompert
18-04-2018
8

Ik vond (m.u.v. het eerste verkoopgesprek en de verkoop zelf), de behandeling bij verstrekken van een leenauto, a.g.v. een defect na 2 weken na (nieuw) aanschaf niet helemaal juist en had daar een slecht gevoel over. Maar de laatste 2 afspraken waren prima (netjes, conform prijsopgave, vriendelijk personeel), dus daarom deze 8!

Service
Cees Moret (Nieuwegein)
18-04-2018
9

Prettige sfeer, correcte service en behandeling. Zeer tevreden

Service
C.H.van Gellecum
12-04-2018
7

service was netjes maar vond de kosten erg hoog (nieuwe koppeling en vliegwiel euro 936.00}terwijl dit volgens de website veel voorkomt bij de Toyota Aygo.........

Service
Dhr. J. M. van de Vossenberg
09-04-2018
9

zeer goede ervaring met deze dealer

Verkoop
Gerrit (Nieuwegein )
09-04-2018
9

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Peter van Reenen (Utrecht)
05-04-2018
10

Inmiddels mijn derde Toyota en tot nu toe uitsluitende positieve ervaringen. Afspraken worden perfect nagekomen en de service is uitstekend. Ik heb ook reeds kennissen bij ATS geïntroduceerd en ook zij zijn zeer tevreden. Niet alleen de verkoop, ook de werkplaats komt de afspraken goed na. Je weet waar je aan toe bent en ik vind dat erg belangrijk.

Service
Mevr.M.H OUTMAIJJER (Nieuwegein )
05-04-2018
9

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Jan Hollestelle (IJsselstein)
05-04-2018
10

Een betrouwbaar adres waar vakmensen werken en helder wordt gecommuniceerd over onderhoud en reparaties.

Service
Wim de Bondt
28-03-2018
10

zeer vriendelijk en vakkundig personeel

Service
Dhr HA Geerligs
28-03-2018
9

Vooraf goede informatie, correctie uitvoering van de werkzaamheden en prettig personeel. Niet goedkoop, wel heel eerlijk en goed!

Service
M.A. Daalhof-Teijsse (Nieuwegein)
21-03-2018
9

Omdat ik zei tevreden ben.

Service
W.meijer (Nieuwegein)
21-03-2018
8

Prima service

Service
Herman Schinkel (Nieuwegein )
21-03-2018
10

Prima service

Service
Familie Ydema (Utrecht)
21-03-2018
9

Deskundig en vriendelijk personeel, fijne en informele sfeer.

Verkoop
dhr. A.G. Versluis (Houten)
14-03-2018
9

goede uitleg, goede informatie en communicatie en de aflevering was leuk en goed geregeld. Er werd tijd genomen om alles aan en op de auto uit te leggen.

Service
Dhr. W.F. Takkebos
14-03-2018
10

Je wordt vriendelijk ontvangen. Je merkt dat we elkaar al goed kennen. Er wordt gevraagd naar bijzonderheden. En als er dingen gevonden worden zoals versleten ruitenwissers wordt even overlegd om ze te vervangen. Men neemt ook even de tijd om wat ervaringen uit te wisselen. Ben tevreden en heb volledig vertrouwen in de medewerkers.

Service
w.j.sterkenburg (ijsselstein)
07-03-2018
8

een goede en een fijne garage waar je goed geholpen word.

Service
Wim v Doorn (Nieuwegein)
07-03-2018
10

Reparaties worden goed uitgevoerd , als er iets extra bijkomt word je keurig gebeld. Receptie personeel is vriendelijk .

Service
NIco Engel (Nieuwegein)
01-03-2018
10

Prettige mensen die je te woord staan in de showroom. Klantenservices die uiterst correct en vriendelijk zijn. Afspraken die worden nagekomen.Niets anders dan lof.

Service
Mevrouw M.G.A. Welle (Utrecht)
23-02-2018
10

De medewerkers en ik kennen elkaar al vele jaren. Nooit problemen gehad en zal dus altijd bij dezegarage blijven.

Service
H J van den Dikkenberg (Vleuten)
21-02-2018
10

vriendelijk personeel en altijd goed geholpen

Service
E.R.Daved (Utrecht )
15-02-2018
10

Tevredenheid van uitleg

Verkoop
Chantal (Nieuwegein)
13-02-2018
10

Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Service
Caroline Gerritsen (Nieuwegein )
07-02-2018
9

Ze zijn altijd vriendelijk en netjes. En leggen alles uit wat ze gedaan hebben.

Service
Henk de Vetter (Nieuwegein)
07-02-2018
10

Prettige dealer met zeer vriendelijk en deskundig personeel. Geen verrassingen bij het ophalen van de auto.

Service
J.G.Lisman (Utrecht)
30-01-2018
8

Vriendelijke mensen.

Service
M. van Dam (Utrecht)
17-01-2018
9

Vriendelijk personeel. Altijd bereid om mee te denken en te helpen. Er wordt altijd netjes overlegd als men onverwacht iets tegenkomt.

Service
A. Schoonheid-Heijblom (Nieuwegein)
17-01-2018
10

Service

Service
Anoniem
11-01-2018
10

Vooraf prijsopgaaf gekregen. Zeer vriendelijk en adequaat personeel. Netjes op tijd geholpen.

Verkoop
Anoniem
08-01-2018
9

Goede Service, ze verstaan hun vak goed. Juiste aandacht voor de klant.

Service
Anoniem
03-01-2018
10

Fijne het goed gaat en dat ik wel kom ben

Service
CJ.Wijnands (Nieuwegein)
27-12-2017
8

ben zeer tevreden.

Service
Anoniem
20-12-2017
8

ze zijn nauwkeurig en accuraat

Service
Anoniem
20-12-2017
10

De service is top en het personeel is erg vriendelijk.

Service
Anoniem
20-12-2017
9

Alles klopt

Service
Anoniem
14-12-2017
8

Nogmaals, vriendelijk en hoog service gehalt.

Service
Anoniem
14-12-2017
9

alles correct en prima service

Service
R.J. van Dam (Houten)
13-12-2017
9

Plotseling kwam ik stil te staan met de auto (wat op zich al bijzonder is). Helemaal vergeten dat ik recht had op hulp maar werd daar op vriendelijke wijze op geattendeerd door een medewerker. De auto laten slepen naar ATS. Bij aankomst was er een vervangende auto beschikbaar - een IQ. Helaas geen C-HR (denken erover deze aan te schaffen). Maar in ieder geval iets om weer te rijden. Op maandag bleek de linker aandrijfas stuk te zijn. Meteen werd het onderdeel besteld. Bleek de reparatie dinsdag al klaar te zijn. Woensdagochtend de auto weer opgehaald. Zoals verwacht was alles weer helemaal in orde. Top service daar alles sneller ging dan verwacht. Helaas wel een flinke deuk in de portemonnee...dus de aanschaf van een nieuwe auto voorlopig maar uitgesteld.

Verkoop
Sabina Jahangier (IJsselstein)
12-12-2017
10

Contact met ATS altijd naar volledige tevredenheid verlopen. Zeer goede service! Ook de aankoop en aflevering van mijn nieuwe auto is naar tevredenheid verlopen. Heb dit als zeer prettig ervaren.

Service
Anoniem
07-12-2017
8

Ben altijd goed geholpen en ben nu al aantal jaar klant.

Verkoop
Anoniem
06-12-2017
10

Fijne medewerkers

Service
Mw. R. de Jong (Nieuwegein)
06-12-2017
10

Altijd vriendelijk

Service
Janny Dwarswaard (Nieuwegein)
06-12-2017
9

Jaren uitstekende ervaring

Service
E.van Giersbergen (VIANEN)
06-12-2017
8

Eerlijke en nette service..alles in overleg, indien je het niet in 1 x kan betalen kan er een regeling getroffen worden

Service
Joop Vree (Nieuwegein)
30-11-2017
10

Klantvriendelijk en deskundig

Service
Anoniem
30-11-2017
10

Ik ervaar bij ATS Nieuwegein altijd een persoonlijke benadering. Ik voel mij als klant koning.

Service
Dick van Dijk (Nieuwegein)
29-11-2017
9

Nog nooit terug hoeven te komen, na een reparatie of onderhoudsbeurt. Alles in één keer goed. Aftersales dik in orde. Afspraak gemaakt om 10.00 uur voor bandenwissel: werd op tijd begonnen en binnen geplande tijd klaar.

Verkoop
Ruud (Utrecht)
29-11-2017
10

Klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend, fantastische service.Top dealer!

Service
Anoniem
29-11-2017
9

Prettige dealer met fijne wachtkamer/showroom

Service
Joke Visch-Spijkerman (Houten)
29-11-2017
10

zze zijn altijd vriendelijk uitleg van reparaties, alleen de nieuwe verbouwing vind ik niet leuk zo achter een glazen kastje onpersoonlijk geworden ,ligt niet aan het personeel .

Service
Harrie Lith (Hoogvliet)
29-11-2017
8

Na de verbouwing volgens Toyota normen minder gezellig in de zaak

Service
Anoniem
27-11-2017
10

Wij zijn al een aantal jaren klant bij Toyota Nieuwegein.Waarom.....omdat ze vriendelijk, beleefd, correct zijn.Wij zijn heel tevreden!!!!!

Service
C.M. de Jong (IJsselstein)
23-11-2017
10

De medewerkers van ATS zijn zeer service-minded, denken met je mee. Hebben tijd voor je. De nieuwe receptiebalie is helaas niet zo geslaagd; maar ja, daar kunnen zo ook niets aan doen.

Service
Annet Alting (Leusden)
22-11-2017
10

Ik word altijd keurig geholpen. Vragen worden goed beantwoord, opmerkingen worden direct opgepakt. Zeer klantvriendelijk personeel.

Service
Anoniem
22-11-2017
10

een zeer goede dealer met een uitstekende service. Altijd het gevoel dat klant koning is

Service
Tineke Rossel (Houten)
22-11-2017
10

Omdat ik in noodsituaties altijd op jullie kan rekenen, heb dit al eerder op jullie website gemeld, kortom een en al lof!

Service
André Steketee (Houten)
22-11-2017
10

We hebben in ons leven al diverse auto's gekocht bij verschillende dealers. Meestal het gevoel gehad dat er druk op ons werd uitgeoefend. Nu een plezierige manier van met elkaar omgaan. We hebben nu ook goede ervaringen in de periode na de aanschaf. Zeer attente medewerkers en een goede service. Wat ons betreft een aanrader.

Service
Tom van Ree
22-11-2017
9

Al het personeel van deze dealer waar ik mee in aanraking kom is zeer klantvriendelijk ingesteld en maakt het ook waar. Al mijn vragen krijgen ruimschoots aandacht en worden indien mogelijk voorzien van een antwoord. Alle afspraken worden nagekomen. Ook bij een directe hulpvraag wordt door het personeel snel en vakkundig gereageerd en alle voorkomende service verleend. Kortom deze dealer is een topper in mijn ogen en een aanrader voor een ieder.

Service
Marianne van de Gein (Nieuwegein)
15-11-2017
8

De reparatie cq onderhoudswerkzaamheden zijn best wel prijzig.

Service
Anoniem
14-11-2017
10

Een fijn bedrijf met prettige medewerkers en goede service.

Service
Anoniem
10-11-2017
8

Goede dealer/garage. Vakkundig en vriendelijk personeel. Ik heb de dealer een 8 als cijfer gegeven. Dit houdt de boel scherp.

Service
mevr. h.heesters-kemps (De-Meern)
10-11-2017
10

de medewerkers zijn correct en vriendelijk, als ik een vraag heb gaan ze er serieus op in.ze waarschuwen me op tijd voor een controle.niets op aan te merken

Service
Tonus.A.F.M.
09-11-2017
10

Vriendelijk en vaktechnisch geholpen

Service
Jacques Rours (Houten)
08-11-2017
10

Vriendelijk, kundig personeel. Komt ook uit eigen beweging naar je toe voor eventuele uitleg.Kontroleert of je de wachttijd gezellig kunt doorkomen.In mijn geval (vanwege de grote beurt en winterbanden wisselen) was wachttijd te lang en werd een leenauto ter beschikking gesteld. Wat wil je nog meer ?

Service
Anoniem
08-11-2017
10

Je steekt de sleutel in het contact en jouw Toyota rijdt. ATS helpt daaraan mee en timmert en helpt ons op weg!

Service
E.R de Wit (Nieuwegein)
08-11-2017
9

Kundig en bekwaam. Denken in oplossingen en niet in problemen. Snelle service

Service
A.E.Bosman
02-11-2017
10

Medewerkers ****, **** en chef werkplaats *** zijn alle van hoge kwaliteit. Dit bedrijf, waar ik ruim 15 jaar klant ben, is, in tegenstelling tot vroegere ervaringen elders, totaal eerlijk en betrouwbaar.

Verkoop
Jeroen Schuurman (Lopik)
01-11-2017
10

De wijze waarop ze mij en mijn vrouw behandelde met goede service, geef mij een uitmuntend cijfer!!En ze waren heel vriendelijk!!

Service
Anoniem
01-11-2017
9

Goede service en en vervoer

Service
Hans Bakker (Utrecht)
01-11-2017
7

Het is ongezelliger en onpersoonlijker gemaakt door al die kogelvrije loketten bij de ingang. Geeft veel sociale afstand.

Service
Anoniem
27-10-2017
10

omdat ik al jaren tot volle tevredenheid klant bij hun ben en ik vertrouwen in hun heb.

Service
Anoniem
25-10-2017
9

Vlotte service. Helderheid over de te verwachten kosten en overleg bij afwijkende kosten.

Service
Anoniem
25-10-2017
7

Alles wordt op een keurige manier uitgelegd. Van tevoren krijg je nog een herinnering van de afspraak en op de dag wordt uitgelegd wat er moet gebeuren met keuring, kleine of grote beurt. Zijn er onverwachte kosten heb ik afgesproken om altijd te overleggen met mij. Of het kleine of grote kosten zijn. Wordt keurig aan gehouden.

Service
johan de koning
18-10-2017
5

Na de verbouwing niet gezellig meer onpersoonlijk

Service
j.m. scheuer-meijer (Nieuwegein)
18-10-2017
10

Wij worden iedere keer heel goed geholpen.de klant vriendelijkheid is groot.

Service
Anoniem
18-10-2017
10

Goede service

Service
R. Nelck (Nieuwegein)
16-10-2017
9

Ik kom al 16 jaar bij deze garage en ik zie elke keer hetzelfde personeel. Dus niet steeds verandering van personeel en het personeel is kundig en ze weten war ze over praten. En klantvriendelijk.

Verkoop
Anoniem
16-10-2017
9

Het is een klantvriendelijke garage die de tijd voor je neemt.

Verkoop
Anoniem
13-10-2017
10

Zeer goede service, vriendelijk geholpen en goed voorgelicht, ruim de tijd genomen. Kortom zeer tevreden.

Verkoop
Bronk (Nieuwegein )
11-10-2017
9

Tevreden

Service
Ton ~ A.J.van Uden (Nieuwegein)
11-10-2017
8

Een Dealer met uitstraling, servicegericht en klantvriendelijkheid.

Service
Frank Maessen (Utrecht)
11-10-2017
10

Al jaren onze vaste dealer. Goede service. Goed contact. Alles gaat in volle tevredenheid. Nog nooit problemen gehad.

Service
P.Dijkstra (Houten)
27-09-2017
9

altijd vriendelijk, denken altijd mee, technisch altijd in orde

Service
Eric Leen (IJsselstein)
27-09-2017
10

Na ervaringen met vele andere dealers is dit mijn inziens de beste Toyota dealer van de provincie Utrecht. Goede service en duidelijke afspraken in combinatie met een uitstekende prijsstelling.

Service
Dhr.J, Ruissenaars (De Meern)
19-09-2017
9

Omdat ik mij er goed thuis voel en altijd prettig word onvangen en behandelt

Service
R.Methorst (Deventer)
13-09-2017
8

Vlotte service en vriendelijk personeel.Wachtruimte zou iets gezelliger kunnen.

Service
Robert van O. (IJsselstein)
13-09-2017
9

Op je auto wachten terwijl die een beurt krijgt is nooit vervelend daar. Auto wordt gewassen afgeleverd. Alles verloopt vlot en er werken fijne mensen.

Service
Anoniem
13-09-2017
9

Alles was weer goed geregeld

Service
Anoniem
13-09-2017
10

Professioneel, vriendelijk en zeer correct, zo zou ik Auto Totaal Service Nieuwegein BV willen omschrijven.Dat geldt zowel voor de zeer vakkundige medewerkers (- sters) aan de balie en in de showroom als in de werkplaats.Tien jaar geleden heb ik mijn Yaris in deze garage gekocht, alle onderhoudsbeurten en APK keuringen heb ik in deze garage laten doen. En dat blijf ik ook zeker doen.

Service
T. van der Weert (IJsselstein)
13-09-2017
10

Vriendelijke, snelle en adequate service

Service
Dhr. J.Kant
11-09-2017
9

Fijn te merken dat er naast een adequate manier van werken ook aandacht is persoonlijke situaties (wijziging afspraken). De duidelijke uitleg over werkzaamheden schept vertrouwen. Het contact met de receptie is plezierig.

Service
GH (bert) Baars (Nieuwegein)
11-09-2017
9

Het personeel draagt de dienstverlening positief en korrelt uit en zoekt kleine klachten ook meteen uit. Afspraken die gemaakt zijn bij de aankoop worden in het verdere traject correct en zonder problemen uitgevoerd.

Service
Dhr M. Meijers
08-09-2017
10

prima klantvriendelijke behandeling, er blijft niets te wensen over na bezoek, kan deze dealer beslist aanraden

Service
F.W.van Maurik (Nieuwegein)
07-09-2017
8

het is gewoon goed.

Service
Flip Wittebol (Houten)
07-09-2017
10

het totaal pakket is uitstekend. het uitgevoerde onderhoud,de gemaakte afspraken zijn nagekomen,de sfeer van de receptie is mooi.en zonder te vragen werd de auto gewassen en gestofzuigd. de leen auto werd s,morgens ontdaan van condens op de ramen.allemaal pluspunten.

Service
Anoniem
06-09-2017
10

Goede bereikbaarheidmet voelt aan wat een klant belangrijk vindtPrettig te woord gestaan

Service
C van Eijk (Utrecht )
06-09-2017
10

Alles loopt altijd prima , afspraak maken , vervangende auto , auto schoon en netjes terug , `eer vriendelijk personeel wat met je meedenkt om alles zo goed mogelijk te laten verlopen

Service
Dhr. J. Pouw (Houten)
31-08-2017
10

Het klantcontact is prettig. De informatie over de te verrichten werkzaamheden is duidelijk. Eventuele onvoorziene werkzaamheden worden telefonisch gemeld en besproken. De factuur wordt uitgelegd en komt betrouwbaar over. De auto wordt keurig schoon opgeleverd. Kortom: ik heb het volste vertrouwen in ATS N'gein.

Service
Ruud Schouten (Houten)
30-08-2017
9

goede service, goede communicatie over uit te voeren werkzaamheden en extra werkzaamheden zijn helder en duidelijk.

Service
Anoniem
30-08-2017
9

Goede service. we zijn goed geïnformeerd en geholpen

Service
Hans Paanakker
30-08-2017
8

Het remlicht wat uit een aantal led lichtjes bestaaten waarvan de 2de van rechts stuk isen wat Ik aangegeven heb bij de balie met de Auto brengen.Was bij thuiskomst helaas nog stuk.

Service
W.N.Walthaus (Nieuwegein)
24-08-2017
10

Ik ben als klant behandeld. Alles is naar wens verlopen.

Service
Anoniem
24-08-2017
10

Zowel jong en oud wordt vakkundig en vriendelijk behandeld [en de auto ook]

Service
Anoniem
23-08-2017
10

zeer tevreden

Service
Dhr. F. Lai (Nieuwegein)
23-08-2017
10

Ik ben gewoon zeer te spreken over niet alleen de vriendelijkheid en klantgerichtheid van het personeel, de duidelijke manier van informeren, maar zeker ook om de technische uitvoering van de werkzaamheden aan de auto. Bovendien zijn de onderhoudskosten van mijn Prius, lager dan van een Twingo.

Verkoop
Anoniem
21-08-2017
9

Vriendelijke en behulpzame mensen, geven je een goed gevoel

Verkoop
Anoniem
18-08-2017
9

Een enthousiaste verkoper met een goed (hybride!) product: de C-HR

Service
Mw. A. de Beaufort (Nieuwegein)
17-08-2017
10

omdat ik reeds 20 jaar klant ben en altijd alles perfect verloopt.

Service
zaaijer (nieuwegein)
16-08-2017
5

preis te hoog

Service
Anoniem
10-08-2017
9

Men denkt mee, is erg servicegericht en ik ben ook erg gehecht aan een vast adres. Ik moet trouwens wel opmerken dat de receptie nieuwe Toyotastijl mij helemaal niet aanspreekt.

Service
Anoniem
07-08-2017
10

Ondergetekende is tevreden over de zeer goede service.Je wordt door de medewerkers van Toyota met respect behandeld. Wanneer je een probleem met je auto hebt wordt het gelijk opgelost als dat mogelijk is, en hoef je dus geen afspraak te maken om terug te komen naar de garage.

Service
Anoniem
07-08-2017
9

Garage is goed bereikbaar, personeel is vriendelijk en betrokken, afspraak is afspraak. Wat zou maken dat ik een 10 zou geven is als ik nog beter inzicht krijg in de verwachtte kosten/reparaties in het desbetreffende jaar zodat ik nog beter een begroting kan maken.

Service
Anoniem
04-08-2017
7

Gevoel

Verkoop
Anoniem
03-08-2017
8

ATS Nieuwegein kenmerkt zich vooral door een uitstekende, professionele en klantgerichte aftersales organisatie incl. de werkplaats. Zij doen er alles aan om problemen op de kortst mogelijke tijd af te ronden en de klant te ondersteunen in de continuïteit van zijn/haar mobiliteit.

Service
Yvonne van Kouwen
03-08-2017
10

Ik word altijd prettig geholpen bij ATS Nieuwegein BV, zij zijn zeer klantvriendelijk.

Verkoop
Anoniem
02-08-2017
9

Altijd behulpzaam en de plezierige ontvangst van het personeel van de garage.

Service
Drs D. Heikoop
02-08-2017
10

Omdat de service perfect was.

Service
Anoniem
02-08-2017
7

Correcte, vriendelijke, waar mogelijk persoonlijke behandeling. Wachttijden aan de balie zijn heel acceptabel.Afspraken worden goed nagekomen.Uitstraling ATS is wat saai ("grijs"), dit zou een stuk aantrekkelijker kunnen zijn (en moeten zijn om een breder publiek te interesseren)

Service
Anoniem
02-08-2017
9

afgesproken tijd is nagekomen. verder zijn extra werkzaamheden/kosten vooraf besproken. Dat is altijd fijn. verder heb ik totaal geen klachten. Gewoon zo doorgaan :)

Service
peter van der Laan (utrecht)
26-07-2017
10

goede service

Service
Jan Schuur (Houten)
26-07-2017
9

Vriendelijke en correcte behandeling, kundig personeel, prima service en net en schoon bedrijf.

Verkoop
H. van Essen (Tull en 't Waal)
24-07-2017
10

Goede lokatie, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Henk de Vetter (Nieuwegein)
24-07-2017
10

Is een betrouwbare en prettige dealer waar je niet voor verrassingen komt te staan. Alle personeelsleden zijn behulpzaam en vriendelijk.

Service
Dhr. A. Pultoo (Driebergen - Rijsenburg)
24-07-2017
8

Goede, duidelijke uitleg en service. Korte wachttijden.

Service
Betsy de Keizer (Nieuwegein)
24-07-2017
9

We zijn zeer tevreden over de service van ATS Garage in Nieuwegein. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Je wordt correct geholpen. Er wordt prima informatie verstrekt.

Service
C.H.van Gellecum
24-07-2017
8

omdat ik tevreden ben

Service
Suzy Bolsius (IJsselstein)
24-07-2017
10

Ik ben al 10 jaar klant bij deze dealer en ben uitermate tevreden. Word steeds vriendelijk geholpen en mijn auto is in prima staat.

Service
Anoniem
24-07-2017
9

Een dealer met een goede service, vriendelijk personeel, duidelijke afspraken vooraf zodat je weet waar je aan toe bent.

Service
Dhr. B. Geerligs (Nieuwegein)
24-07-2017
9

Dit is een prettig bedrijf dat al jarenlang het onderhoud doet van mijn auto's. Ik word altijd vriendelijk en persoonlijk benaderd en duidelijk geïnformeerd. Ook zijn er nooit problemen geweest met geleverde diensten. En niet onbelangrijk: ik ontvang realistische adviezen, die mij niet altijd geld kosten.....

Service
Ben Rabius (Houten)
17-07-2017
10

Prima service, zeer klantvriendelijk

Verkoop
laura benschop
17-07-2017
8

klantvriendelijk

Service
Anoniem
13-07-2017
10

Ik word altijd snel en vriendelijk geholpen. Medewerkers van de servicebalie zijn vriendelijk, helpen je snel en vakkundig. Ook als ik bel om iets te overleggen. Wachten is ook altijd prettig als dat even nodig is. En bij gepland onderhoud kan ik altijd een vervangende auto regelen. Ik voel me er gezien en geen nummer. Ik kom er altijd blij vandaan.

Service
G.K.Brouwer (Nieuwegein)
12-07-2017
9

correcte behandeling, goed advies.

Service
nico roozendaal (utrecht )
05-07-2017
9

Alles is keurig gedaan

Service
Anoniem
30-06-2017
10

De personen waar je mee te maken krijgt bij ATS, zijn vriendelijke personen die je graag verder op weg helpen.

Service
Anoniem
30-06-2017
10

BEN ZEER TEVREDEN EN VIND HET EEN GOEDE DEALER

Verkoop
Anoniem
30-06-2017
8

geen nadere toelichting noodzakelijk.
volkomen tevreden met dealer.

Service
Anoniem
30-06-2017
10

BEN ZEER TEVREDEN EN VIND HET EEN GOEDE DEALER

Verkoop
Mevr. B.M. Pepping (Nieuwegein)
30-06-2017
10

Vriendelijk, neemt tijd voor de klant ook na aankoop, deskundig.

Verkoop
Anoniem
30-06-2017
10

ATS Nieuwegein is een geweldige dealer. Je wordt er vanaf het moment dat je binnen komt om een andere auto te kopen tot de afhandeling ervan altijd spontaan en correct behandeld. Dit geldt voor al het personeel, van verkoop tot balie medewerkers en monteurs.

Service
Anoniem
27-06-2017
10

Dit bedrijf komt zijn afspraken na en zorgt dat de auto weer klaar is als je hem komt ophalen. Niet alleen klaar maar ook schoon vam binnen en van buiten.

Verkoop
Anoniem
21-06-2017
5

Het was aldaar een rommeltje en niets was goed op orde. de rest heb ik reeds eerder vermeld

Service
Anoniem
21-06-2017
8

Wij zijn prima geholpen, goede service goede reparatie.

Service
J. de Ridder (Houten)
12-06-2017
10

Toyota Nieuwegein is een uitstekende garage met uitstekende service en zeer betrouwbaar.

Verkoop
Anoniem
07-06-2017
10

De klantvriendelijkheid en technisch juiste afhandeling zijn belangrijke punten voor mij

Service
Mevr AW de Waard (Nieuwegein)
07-06-2017
10

Prettig, proffesioneel en gemoedelijk

Service
Anoniem
02-06-2017
10

Ik kan niet anders zeggen dat ik fantastisch ben geholpen, ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben.

Service
r.a.bosma (vianen)
01-06-2017
9

uitmuntende service en vriendelijk vakbekwaam personeel

Service
Anoniem
01-06-2017
7

Vriendelijk en klantgericht personeel

Service
Yvonne Huussen (Houten)
31-05-2017
8

Het is gewoon een goede dealer. Prettige mensen

Verkoop
Anoniem
31-05-2017
8

Een zeer goede en deskundige behandeling en voorlichting door de verkoper en personeel.

Service
Ruud (Vleuten)
31-05-2017
10

Jullie zijn toppers! ??

Service
Joke Visch (Houten)
31-05-2017
10

Altijd vriendelijk staan voor mij klaar,kan altijd iets vragen is hun nooit teveel het zijn allemaal kanjers.

Service
M. V
31-05-2017
9

Er is aandacht en we worden correct geholpen. Niets te klagen.

Verkoop
Dhr. Veldhuizen
30-05-2017
8

Komen afspraken na en doen net iets meer dan verwacht.

Service
W. Gerritsen (IJsselstein)
24-05-2017
10

Goede voorlichting en service

Service
Anoniem
24-05-2017
9

zeer klantvriendelijk - kennis van zaken - meedenkend met problemen

Service
Anoniem
24-05-2017
9

omdat wij goed geholpen worden de service is goed en het personeel vriendelijk

Service
Anoniem
17-05-2017
10

Zeer kundie en prettige dealer

Service
Pierre Kuster (Nieuwegein)
17-05-2017
10

Altijd prima service. Vriendelijk. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Service
Lilian van Leent (IJsselstein)
17-05-2017
10

Zijn zeer bekwame vak mensen. Altijd vriendelijk, en behulpzaam. Prettig om er te komen. Nemen alle tijd voor je. Super!!!!!!

Verkoop
Anoniem
15-05-2017
10

heel goed geholpen

Service
mevr M van Bart (Nieuwegein)
15-05-2017
10

Uit principe geef ik nooit een 10, deze keer wel omdat ze het echt verdienen.Mijn eerste Toyota heb ik in 1995 bij ze gekocht, en ik kom er nog steeds. Dit zegt dus genoeg hoe tevreden ik ben.

Verkoop
Anoniem
12-05-2017
10

Helemaal top. Klantvriendelijk, duidelijk en komen afspraken na.

Verkoop
Anoniem
11-05-2017
9

Bij aflevering lag er een papier met "gefeliciteerd met uw nieuwe auto". Duidelijke uitleg gekregen over alles in de wagen.

Service
Anoniem
10-05-2017
10

Vriendelijke mensen, probleemoplossend

Service
Bertus van Oostrom (Houten)
10-05-2017
9

In al die jaren dat ik er kom voor onderhoud aan de Toyota ben ik altijd correct geholpen

Service
G. Faroque (Nieuwegein)
09-05-2017
10

Ik ben nu 2 jaar verhuised naar Nieuwegein. Dit is mijn 2de bezoek naar Toyota Garage Nieuwegein. Mijn eerste bezoek was redelijk maar tweede bezoek is heel goed, de receptie personnel en werk plaats personnel zijn een goede gevoel gegeven, daar ben ik heel blij van.

Service
Anoniem
09-05-2017
10

Ja, ik ben op alle gronden zeer tevreden over de prettige wijze, waarop deze garage zich manifesteert. Het personeel is zeer vriendelijk en vakbekwaam. Fijne persoonlijke benadering, goed telefonisch overleg over extra te verrichten werkzaamheden en goede uitleg over de werkzaamheden en de daarbij behorende nota.

Service
G. T. Mallee (Nieuwegein)
05-05-2017
8

Auto is gerepareerd na schade. de auto wordt afgeleverd maar de achterop piepers werken niet. Speaker gerepareerd extra kosten speaker door mij betaald.
maar het systeem werkt niet goed Systeem blijft overdreven hard piepen. Kom niet direct worden opgelost. Eenkeer terug geweest met de klacht maar dit koste te veel tijd om op te lossen. Daarna afspraak gemaakt dat het systeem in een grote beurt met APK zal worden opgelost. Alsnog een hoge rekening gekregen voor het oplossen van het systeem. De fout is niet te achterhalen na het loshalen en weer installeren werkt het weer. Gereclameerd en de extra kosten zullen worden gestorneerd. Waar schijnlijk een draad breuk zegt de garage maar heeft het niet kunnen vinden. Ik ben hierover toch niet helemaal tevreden, e.e.a. kan weer optreden. De grote beurt en APK is gedaan volgens het bestaande protocol.

Service
Anoniem
04-05-2017
10

Goede service en aardige mensen je wordt daar uitstekend geholpen.

Service
Touria (Nieuwegein )
03-05-2017
10

De service kwaliteit is een dikke 10 waard

Service
Ch.C.M. Fabrie (Houten)
03-05-2017
10

Alle mensen die ik daar ontmoet heb zijn bijzonder deskundig en betrouwbaar en bovendien zeer vriendelijk, en aangenaam in de omgang. Ze hebben mijn 13 jaar oude Corolla omgetoverd naar nieuw. Ik hoef nooit ergens anders heen !

Service
KJ VAN LEEUWEN (NIEUWEGEIN)
03-05-2017
9

TEVREDEN

Service
Nico Hoencamp (Houten)
03-05-2017
10

ATS geeft goede service en komt zijn afspraken na.

Verkoop
M.J. van der Mark (IJsselstein)
28-04-2017
9

prima ontvangst, uitleg en adviezen. Geen moeite was teveel.

Verkoop
Anoniem
28-04-2017
9

Vriendelijke en deskundige mensen. Zeer verzorgde showroom met prima uitstraling.

Service
J.J. Klomp (Nieuwegein )
26-04-2017
9

Normaal gesproken vul ik geen enquêtes e.d. in, maar ik wil dit keer een uitzondering maken. Ik ben zeer tevreden over mijn Toyota dealer in Nieuwegein. Aan de receptie balie wordt je goed en netjes te woord gestaan. Als je een keer een "probleempje" met de auto hebt wordt je goed en snel geholpen. Kortom: zeer tevreden.

Service
Anoniem
26-04-2017
10

Vriendelijke, behulpzame en bekwame mensen. Goede service, fijn dat je een leenauto kunt gebruiken.

Verkoop
Dhr. T. Schalk (Nieuwegein)
26-04-2017
10

- Klantvriendelijk personeel
- Goede service
- Goede bereikbaarheid
- Niet onbelangrijk: er werd/wordt rekening gehouden met mijn auditieve handicap, zij bellen niet maar sturen een bericht of mail
TOP !!

Service
Anoniem
26-04-2017
8

Ik ben tevreden

Service
Anoniem
26-04-2017
9

Altijd vriendelijk en goede service. Prijs is inzichtelijk en niet te duur.

Service
Stephanie Hoegee (Nieuwegein)
19-04-2017
9

Denken mee, bij weinig gereden kilometers, alleen het noodzakelijke wordt gedaan.
Vertellen ook wat binnenkort eventueel nodig is of wat kan wachten tot de winter beurt

Service
Anoniem
18-04-2017
10

Zeer deskundige en servicegerichte garage met vriendelijke medewerkers

Verkoop
Bert Kok (Nieuwegein)
12-04-2017
9

Vriendelijk en correct behandeld

Service
Anoniem
12-04-2017
10

Erg prettig om als individu benaderd te worden, men weet wie je bent. Afspraken staan en ook de kosten zijn van te voren bekend. Indien een calamiteit, dan wordt je bijtijds gebeld.
Indien je kunt wachten op bv een klein onderhoud, dan is er een prettige wachtruimte en heerlijke koffie met krant om het wachten te veraangenamen.

Service
Anoniem
12-04-2017
9

Vriendelijk team. Altijd duidelijk over wat nodig is of wat nog even kan wachten. Ze kennen je en denken mee. Persoonlijke aandacht en prima koffie.

Service
Anoniem
10-04-2017