Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

808 commentaren van in totaal 809 beoordelingen
Service
dhr a de jongh (nieuwegein)
14/12/2018
9

omdat het er zeer vriendelijk en behulpzaam personeel werkt en de werkzaamheden altijd naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd

Service
Dhr J.Dekker (IJsselstein)
14/12/2018
10

goede kwaliteit betreffende onderhoud en vriendelijk naar de klant. Altijd oplossend gericht personeel

Service
E.van Giersbergen (VIANEN)
14/12/2018
7

Onderhoudsbeurt kan in 1 dag gedaan worden, met leenauto..smorgens brengen en savonds ophalen.Receptie personeel is niet op de hoogte als je belt, en kan niet veel vertellen ..misschien een tip om in een computer systeem bij te houden hoe wat en wanneer er een onderhoud heeft plaatsgevonden zodat zij kunnen zien en lezen wanneer er vragen zijn en zonodig graag de klant terugbellen.

Service
G. Kruizenga (Houten)
14/12/2018
9

Goede service, snelle hulp en afhandeling.

Service
Hans deStigter (Nieuwegein )
14/12/2018
9

Duidelijk, betrouwbaar.

Service
Henny Pouw (Nieuwegein)
14/12/2018
9

Ik ben al geruime tijd klant van Auto Totaal Service Nieuwegein. Onderhoud prima. Als er extra zaken rond onderhoud zijn wordt ik altijd gebeld en sta dan niet voor verrassingen. Helemaal tevreden dus.

Service
Martijn Engelsman (Utrecht)
14/12/2018
8

goede service en persoonlijke benadering

Service
Mevr.P.J.Okhuijsen (Utrecht)
14/12/2018
9

We hebben nooit klachten en worden altijd correct geholpen.

Service
Nico Engel (Nieuwegein)
14/12/2018
10

Aan de balie word je goed en direkt geholpen. Er is geen grote moeite voor dit bedrijf. Personeel is prima en de services is er prima.

Service
Pierre (Nieuwegein)
14/12/2018
9

Prima service, klantvriendelijk en behulpzaam. Prettige sfeer. Wachtruimte voldoet

Service
W.M.van Leeuwen (Wijk bij Duurstede)
14/12/2018
10

De beste garage die ik ooit gehad heb. Niets op aan te merken.

Service
Mevr. M.E.C. Venema (Utrecht)
07/12/2018
10

Ik kom er graag. Ze zijn altijd vriendelijk correct. Indien nodig krijg ik een leenauto mee. De koffie staat er altijd klaar.

Service
Cor (C.G.) Maring (Nieuwegein)
05/12/2018
9

Een heel fijn bedrijf met vakkundige mensen

Service
Dhr. C. Moret (Nieuwegein)
05/12/2018
9

Vriendelijk en klantgericht personeel. Prima service

Service
Dick Riedeman (Houten)
05/12/2018
9

Goede service komen afspraken na en de uitvoering van de werkzaamheden zover mijn kennis van auto's is prima en .. de auto gratis gewassen

Service
Hans Gereke (Nieuwegein)
05/12/2018
9

prima service en zeer behulpzaam.

Service
Joop Vree (Nieuwegein)
30/11/2018
10

Alles is goed.

Service
mevr. h.heesters-kemps (De Meern)
30/11/2018
10

Zij zijn altijd vriendelijk en correct, ik heb vertrouwen dat ze mijn auto goed onderhouden.

Service
H.Bos (Utrecht)
23/11/2018
9

Omdat ik er al jaren kom en altijd goed geholpen ben, en vriendelijk personeel.

Service
J. Van werven (Zeist)
23/11/2018
8

Een prettig bedrijf waar je welkom bent.

Service
Jacques Rours (Houten)
23/11/2018
10

De uitstraling van de "winkel" is modern. Het personeel (ook al hoef je er geen contact mee te hebben) is vriendelijk en probeert je te helpen. Op vragen (aan wie dan ook) geeft iedereen die je daarvoor aanspreekt een correct antwoord. Heb je vragen over de werking van je eigen auto, dan gaan ze mee naar buiten om je ter plekke te onderwijzen. Ook al vriest of regent het.

Service
Jan Hollestelle
23/11/2018
10

Ik roep, zij beoordelen en draaien volgens afspraak.

Service
M.S.Peters (Houten)
23/11/2018
9

Prima vaklui prettige sfeer.

Service
Peter van Reenen (Utrecht)
23/11/2018
10

Duidelijke afspraken die volledig worden nagekomen. Goede service en de juiste kwaliteit.

Service
rein kruk (utrecht)
23/11/2018
9

Goede service, klantvriendelijk, leenauto, duidelijk uitleg.

Service
Dhr. J van Eijk
14/11/2018
10

Correcte staf, deskundig advies, meedenkend, zakelijk maar ook vriendelijk, betrouwbaar (kostenopgave vooraf).

Service
Dhr. R. Rendon (Nieuwegein)
14/11/2018
8

Vakmanschap en vriendelijkheid.

Service
R. Antonie (Houten)
09/11/2018
10

Fijn bedrijf om er te zijn; goede service.

Service
C.M. van der Mast (Utrecht)
02/11/2018
10

Ik ben bijzonder tevreden over de dienstverlening in de afgelopen jaren. Steeds werd goed overlegd wat (dringend) nodig was, wat eventueel kon wachten. Altijd waarschuwen voor eventuele hoge kosten in de toekomst zodat reparatie of vervanging tijdig kon worden gepland. Bijzonder klantvriendelijk, kundig personeel en goede service, bijvoorbeeld leenauto wanneer nodig.

Service
Henk de Vetter (Nieuwegein)
02/11/2018
10

Deskundig en vriendelijk personeel. Afspraken worden altijd nagekomen. Geen onverwachte zaken.

Service
Rick (Nieuwegein)
02/11/2018
10

Klant vriendelijk goede service goed personeel.

Service
Mevr. A.H.kramer-Blaak (Culemborg)
18/10/2018
10

De behandeling van Auto totaal Service Nieuwegein B.V.is uiterst correct, zowel wat betreft het personeel als de geleverde diensten.

Verkoop
Dhr M. Heinrich (Nieuwegein)
17/10/2018
10

Keurig en direct

Service
Hennie klomp (Utecht)
17/10/2018
10

Word altijd fijn geholpen fijne mensen. Prettig in de omgang. Al meer dan 12 jaar klant.

Service
Verweij (Houten)
17/10/2018
9

Goed en kundig geholpen. De auto werd weer netjes afgeleverd. Duidelijk prijsopgaaf. Nette vervangende auto meegekregen. Goed te woord gestaan. Tussentijds gebeld over reparatie-mogelijkheden.

Service
V.Kegels
17/10/2018
10

De service bij deze garage is altijd snel, klantvriendelijk en helder. Ik heb mijn auto hier gekocht. Er is een prettige wachtruimte met leuke tijdschriften. Het lenen van een auto of fiets is voor mij tot nu toe altijd mogelijk. De factuur wordt naderhand duidelijk met je doorgenomen. Eventuele extra kosten die tijdens de beurt aan het licht komen worden van te voren besproken. Kortom, ik ben zeer tevreden.

Service
Carol Brettschneider (Nieuwegein)
11/10/2018
10

Desondanks de feit dat een afspraak voor service door een call centrale was niet doorgegeven was mijn afspraak gehonoreerd. Zelfs een vervangende auto was gevonden voor mij!

Service
De koning (Nieuwegein)
11/10/2018
10

Ondanks ziekte en vernieuwend personeel prima service nog steeds met vertrouwen geholpen.

Service
Jan Visch
11/10/2018
9

Gewoon goed.

Service
Margriet Vollebregt (IJsselstein)
11/10/2018
8

-

Service
R. Nelck (Nieuwegein)
11/10/2018
9

Het wordt eentonig want ik kom steeds bij dezelfde antwoorden. Het enige negatieve is wat ik kan bedenken dat ik van te voren geen prijsopgave had ontvangen dat ik met twee nieuwe banden (met mij toestemming), een kleine beurt en APK meer dan ruim 400 Euro moest betalen, daar schrok ik wel van. Ik heb het gewoon betaald maar dat krijg je als geen prijsopgave krijgt. Ik had het ook zelf kunnen vragen natuurlijk. Vooraf gaande jaren heb ik wel een prijsopgave gekregen bij deze garage maar voor de rest is het een goede garage met vriendelijke bediening.

Service
wj elberse (nieuwegein)
11/10/2018
10

Goede monteurs, goede uitleg, goed behandeld.

Service
Andre van Vogelpoel (ijsselstein utr)
05/10/2018
9

prima resultaat en tevreden

Service
Mart Termaat (Nieuwegein)
05/10/2018
10

Wordt altijd vriendelijk ontvangen en is erg services gericht. Tevens hangt er een prettige sfeer en is het voor de klant prettig rondkijken in de showroom !

Service
Harrie Lith (Hoogvliet)
26/09/2018
8

Gewoon goed en vriendelijk.

Service
Dhr. M. Van der Mark (Ijsselstein)
25/09/2018
8

Prima sefvice . allemaal vriendelijk en duidelijk

Service
Jeanette Overbeek (Nieuwegein)
19/09/2018
9

Een warm bad vergeleken tot nu toe met de vorige dealer. Vriendelijke ontvangst en wat ik heel fijn vond dat de auto spic en span werd afgeleverd. Extra service!! Werd ik heel blij van.

Service
Hortense Höppener-Bouvy (Nieuwegein)
13/09/2018
10

Vertrouwd, klantvriendelijk, meedenkend en de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Bovendien was de auto van buiten en van binnen schoon afgeleverd.

Service
J. Westra (Houten)
13/09/2018
10

Vriendelijk en deskundig personeel

Service
S.R van der Straten (Nieuwegein)
13/09/2018
10

Alles naar tevredenheid uitgevoerd! Prima garage

Service
w.j.sterkenburg
13/09/2018
8

goed geholpen

Verkoop
W.F.W. Versteeg (Niewegein)
12/09/2018
10

De behandeling door het personeel is ronduit zeer goed een aanraden voor mensen die een auto (toyota) willen kopen, ik raad mijn vrienden, kennisen, familie en collega`s en andere hier hun auto te kopen.

Service
Wim Walthaus (Nieuwegein)
31/08/2018
8

Het is prettig om naar deze zaak te gaan.

Service
Frans (Nieuwegien)
29/08/2018
10

voor mij gelokaliseerd op een uitstekende locatie, vriendelijk en kundige personeel

Service
Jan Daalhuizen (Houten)
29/08/2018
10

Wederom goed en prettig geholpen, Rav4 loopt als een zonnetje

Verkoop
de Leeuw (Nieuwegein)
23/08/2018
9

Goede service zowel bij de aankoop als bij de receptie en werkplaatsgewoon een goed compleet plaatje

Verkoop
Dhr Peter Hompe (Houten)
22/08/2018
10

Alle medewerkers van Toyota Nieuwegein zijn prettige mensen, die allemaal hun best doen om het de klant naar de zin te maken. Geweldige mensen en geweldige service. Helemaal top dus!

Service
Godert Walter
22/08/2018
10

Auto Totaal Service Nieuwegein is een topclub. Ze nemen de tijd, leggen uit, zijn serieus en zijn in voor een geintje. Niets op aan te merken. Dank heren!

Service
Annet Alting
15/08/2018
10

Medewerkers zijn kundig, duidelijk en erg klantvriendelijk.

Verkoop
C. de Laat
08/08/2018
9

ATS Nieuwegein is een goede garage met uitstekende experts die transparant auto verkopen en onderhoud doen. Ben daar inmiddels 15 jaar klant, niets te klagen. Prettige mensen.

Verkoop
I van der Toom (Utrecht)
08/08/2018
10

Fijne dealer, nemen de tijd, prettige benadering

Verkoop
Mw. A. De Beaufort (Nieuwegein)
08/08/2018
10

Al vele jaren word ik erg goed geholpen.

Service
T. Clarke
08/08/2018
8

Ik vind ze erg duur en er is geen specificatie van de kosten op de bon

Service
Hans van Loveren (Nieuwegein)
06/08/2018
10

Al jaren een tevreden klant van ATS Nieuwegein, maar ook van ATS Zeist. Snel en vakkundig geholpen. Medewerkers altijd vriendelijk en behulpzaam.

Service
mevrouw M. Wijnhoven
02/08/2018
9

als ik kom om de auto af te geven voor een beurt wordt ik netjes te woord gestaan en als er iets is met de auto dan wordt dit uitgelegd en verteld hoe dit opgelost wordt en dat stel ik op prijs.

Service
Chris Gaasbeek
01/08/2018
9

Laag drempelig. goed kontakt .komen na wat er is afgesproken .

Service
Erry Grootenboer (IJsselstein)
01/08/2018
9

Omdat een 10 wel erg veel is en ik buiten een keer een terugroepdingetje [benzinefilter], een keertje een vriendelijke uitleg en recent een APK en een kleine beurt, nog te weinig ervaring met deze dealer heb opgebouwd.

Service
Jan Schuur (Houten)
01/08/2018
5

Slechte communicatie, vragen worden niet beantwoord en afspraken worden niet nagekomen.

Service
Toon (Houten)
01/08/2018
8

Betrouwbare Toyatadealer, levert kwaliteit zonder opdringerigheid.Ze kennen hun klanten en denken met de klant mee.Ze kiezen duidelijk voor een langdurige relatie met de klant.

Service
Ruud Schouten (Houten)
25/07/2018
9

prima service je wordt prettig geholpen en te woord gestaan

Service
Auke Veenstra (Seniores Vitales) (Nieuwegein)
18/07/2018
9

Het is voor mij een zeer goede garage met een correcte personele zetting.

Service
Francine Pepers (Nieuwegein)
18/07/2018
10

Omdat ik totaal niets negatiefs kan bedenken !

Service
J.G.Verweij
18/07/2018
9

Klantvriendelijk. Service. Afspraken nakomen.

Service
mevr. J. Schrijvers (Nieuwegein)
18/07/2018
10

Deskundig en Klantvriendelijkheid

Service
van Veenendaal (Houte)
18/07/2018
8

goed en prima geholpen

Service
Tineke Rossel- van Beek (Houten)
13/07/2018
10

Tevreden, vriendelijk personeel, altijd behulpzaam, kortom een garage die ik bij iedereen aan kan bevelen maar dat heb ik al talloze malen aangegeven.

Service
H.de
10/07/2018
10

Afspraken zijn altijd correct. Zelfs nog een waarschuwing vooraf. Wachttijd is nooit te lang. Gezellige wachtruimte. Lekkere koffie en gezellige mensen. De uit te voeren reparaties en of servicebeurten zijn altijd correct uitgevoerd.

Service
Henk laanstra (Nieuwegein)
09/07/2018
10

Zeer professioneel en vriendelijk

Service
de Kruijf (Nieuwegein )
02/07/2018
9

Goede dealer die goede service levert én met de klant meedenkt

Service
Dhr M. Meijers (Houten)
29/06/2018
10

Na bezoek aan de dealer bleef mij verder niets te wensen over !

Service
Marga van Loon (Montfoort)
28/06/2018
10

Ik kom al jaren bij deze dealer/garage.Je wordt altijd correct en vriendelijk te woord gestaan. Er wordt goed uitgelegd wat er aan de auto gebeurd is.Men is altijd bereid je vragen te beantwoorden.Bij een kleine beurt of reparatie kun je op je auto wachten.En... de koffie is lekker

Service
Groeneveld (Houten)
20/06/2018
10

Prettige mensen.

Service
Joop Petri (IJsselstein)
20/06/2018
9

Omdat ik zeer tevreden ben, hoe mijn jaarlijkse controle wordt uitgevoerd.

Service
Ria van Straaten
20/06/2018
9

zeer klantvriendelijk en meestal wordt gelijk een oplossing geboden

Service
Ben Rabius (Houten)
14/06/2018
10

Prima service van receptie en werkplaats. vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Service
A. van Loon (Houten)
13/06/2018
9

Gewoon een hele goede dealer zowel qua verkoop (realistische prijs bv.) als qua service. Die is altijd top.

Verkoop
Anouk Steenbeek (Houten)
13/06/2018
10

Bij andere geweest maar hier voelde ik me thuis

Service
Eric Leen (IJsselstein)
13/06/2018
4

Prima werkplaats maar slechte inruilprijzen en een verkoper die zijn hulp zoekt op internet... Andere Toyota dealers boden ongezien al bijna 1000 euro meer.

Verkoop
Mark Jonker (Houten)
13/06/2018
8

Verkoper komt betrouwbaar over, gaf voldoende informatie. Inruil en aankoop verliep vlot.

Service
Eddy de Wit (Nieuwegein)
11/06/2018
8

Goede vriendelijke service. Komen afspraken na.

Service
Mevr. van Angelen (Nieuwegein)
06/06/2018
10

omdat ik geloof dat ik eerlijk behandeld word. en dat is mij veel waard.

Service
Mw. M. van de Gein (Nieuwegein)
06/06/2018
7

Bij de laatste grote beurt zaten er nog allemaal boomblaadjes onder de motorkap, twee jaar geleden waas men vergeten de airco schoon te maken en bij een bandenwissel bleek een wiel niet goed vast gedraaid. Op de snelweg hoorde ik een raar geluid wat had mij wel kunnen overkomen, daar denk ik maar niet bij na.

Service
Mevr. B.M. Pepping
25/05/2018
10

Deskundig, vriendelijk en in alles bereid te helpen.

Service
rodney
24/05/2018
9

prettige medewerkers die heel klantvriendelijk zijn.

Service
Mw. M. Hanneman
23/05/2018
8

Goede communicatie mbt onderhoudsbeurt, herinneringsmail en sms. Vriendelijk personeel, denkt met je mee. Punctualiteit mag beter, een ruitenwisser was niet goed gemonteerd en dat kost weer een extra rit naar de garage.

Service
Gerard mallee (Nieuwegein)
17/05/2018
9

Netjes behandeld en duidelijke omschrijving van wat moest gebeuren. E.e.a. Volgens opdracht uitgevoerd.

Service
dhr.M.Engelsman (Utrecht)
09/05/2018
9

prima onderhoud en prettige behandeling

Verkoop
F.W.van Maurik Dhr. (Nieuwegein)
09/05/2018
9

alles is goed.

Service
Jacques Rours (Houten)
09/05/2018
10

Het begint met de receptie. Het voelt daar als familie !En monteurs etc. doen daar niet voor onder. Ze herkennen je !Ook als het buiten koud is helpen de dames buiten ter plekke.

Service
T.J. Kliest (Houten)
09/05/2018
10

Auto Totaal Service Nieuwegein is een prettige Toyota dealer waar ik al meer dan 20 jaar klant ben. De service laat niets te wensen over en de ontvangst is altijd prima. Kortom, ik kan deze dealer zeer aanbevelen.

Service
A.J.van Uden (Nieuwegein)
04/05/2018
9

Een zeer betrouwbare dealer met een perfecte uitstraling in de omgeving van Nieuwegein

Service
Mevr. M. Geurtsen (Utrecht)
04/05/2018
9

Al meer dan 20 jaar ben ik zeer tevreden over deze garage. Prima service en denken met je mee.

Service
Rein de Vries (Utrecht)
04/05/2018
10

Je wordt er altijd eerlijk en correct geholpen niks op aan te merken gewoon een 10 verdient

Service
Maarten van Schalkwijk (IJsselstein)
02/05/2018
9

Keurig op tijd geholpen en een goede uitleg over de werkzaamheden.

Verkoop
Frank Maessen (Utrecht)
25/04/2018
10

Het is een top garage. Alleen maar positieve reacties te geven. Geweldige service en plezierig contact.

Service
Joost (Vleuten )
25/04/2018
9

Goede en vriendelijke support, ook als je Toyota al wat ouder is kan je gerust langs bij deze dealer voor onderhoud en tips wat ook nog eens goed wordt uitgevoerd.

Service
Martin van Schaik (Nieuwegein)
25/04/2018
10

Ze moeten wel blijven opletten, bij de beoordelingmelden ze het aantal milimeters van de zomerbanden terwijl de auto nog op winterbanden stond. Foutje bedankt, blijven lachen.

Verkoop
Piet Jaspers
25/04/2018
9

Deskundig, vriendelijk en goed georganiseerd

Service
S.Bolsius (IJsselstein)
25/04/2018
10

Ik wordt al meer dan 10 jaar uitstekend geholpen door deze dealer.

Service
Stephanie Hoegee-de Groot (Nieuwegein)
25/04/2018
9

Vlotte bedieningDenken meeService gerichtGoed onderhoud en helpen meteen bij problemen

Verkoop
Mussa Segakindi (Nieuwegein)
23/04/2018
9

Ik kreeg goed uitleg en begeleiding over verschillende modellen. Ben geholpen bij het maken van de keus

Service
A.F.A. (Ard) Bannink (3527 JH 307 Utrecht.)
18/04/2018
8

Ontvangst, toelichting, uitvoering en aflevering konden iedere toets der kritiek doorstaan. Compliment !

Service
Cees Moret (Nieuwegein)
18/04/2018
9

Prettige sfeer, correcte service en behandeling. Zeer tevreden

Service
Dhr M Trompert
18/04/2018
8

Ik vond (m.u.v. het eerste verkoopgesprek en de verkoop zelf), de behandeling bij verstrekken van een leenauto, a.g.v. een defect na 2 weken na (nieuw) aanschaf niet helemaal juist en had daar een slecht gevoel over. Maar de laatste 2 afspraken waren prima (netjes, conform prijsopgave, vriendelijk personeel), dus daarom deze 8!

Service
Sturkenboom (Utrecht)
18/04/2018
8

Auto voor apk en grote beurt gebracht. Netjes geïnformeerd over de zaken die extra moesten. Alleen de dorpel zat onder de modder bij het ophalen en zo had ik de auto niet ingeleverd.

Service
T van der Weert (IJsselstein)
18/04/2018
9

Goede en vriendelijke service.

Service
C.H.van Gellecum
12/04/2018
7

service was netjes maar vond de kosten erg hoog (nieuwe koppeling en vliegwiel euro 936.00}terwijl dit volgens de website veel voorkomt bij de Toyota Aygo.........

Service
Dhr. J. M. van de Vossenberg
09/04/2018
9

zeer goede ervaring met deze dealer

Verkoop
Gerrit (Nieuwegein )
09/04/2018
9

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Jan Hollestelle (IJsselstein)
05/04/2018
10

Een betrouwbaar adres waar vakmensen werken en helder wordt gecommuniceerd over onderhoud en reparaties.

Service
Mevr.M.H OUTMAIJJER (Nieuwegein )
05/04/2018
9

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Peter van Reenen (Utrecht)
05/04/2018
10

Inmiddels mijn derde Toyota en tot nu toe uitsluitende positieve ervaringen. Afspraken worden perfect nagekomen en de service is uitstekend. Ik heb ook reeds kennissen bij ATS geïntroduceerd en ook zij zijn zeer tevreden. Niet alleen de verkoop, ook de werkplaats komt de afspraken goed na. Je weet waar je aan toe bent en ik vind dat erg belangrijk.

Service
Dhr HA Geerligs
28/03/2018
9

Vooraf goede informatie, correctie uitvoering van de werkzaamheden en prettig personeel. Niet goedkoop, wel heel eerlijk en goed!

Service
Wim de Bondt
28/03/2018
10

zeer vriendelijk en vakkundig personeel

Service
Familie Ydema (Utrecht)
21/03/2018
9

Deskundig en vriendelijk personeel, fijne en informele sfeer.

Service
Herman Schinkel (Nieuwegein )
21/03/2018
10

Prima service

Service
M.A. Daalhof-Teijsse (Nieuwegein)
21/03/2018
9

Omdat ik zei tevreden ben.

Service
W.meijer (Nieuwegein)
21/03/2018
8

Prima service

Verkoop
dhr. A.G. Versluis (Houten)
14/03/2018
9

goede uitleg, goede informatie en communicatie en de aflevering was leuk en goed geregeld. Er werd tijd genomen om alles aan en op de auto uit te leggen.

Service
Dhr. W.F. Takkebos
14/03/2018
10

Je wordt vriendelijk ontvangen. Je merkt dat we elkaar al goed kennen. Er wordt gevraagd naar bijzonderheden. En als er dingen gevonden worden zoals versleten ruitenwissers wordt even overlegd om ze te vervangen. Men neemt ook even de tijd om wat ervaringen uit te wisselen. Ben tevreden en heb volledig vertrouwen in de medewerkers.

Service
Wim v Doorn (Nieuwegein)
07/03/2018
10

Reparaties worden goed uitgevoerd , als er iets extra bijkomt word je keurig gebeld. Receptie personeel is vriendelijk .

Service
w.j.sterkenburg (ijsselstein)
07/03/2018
8

een goede en een fijne garage waar je goed geholpen word.

Service
NIco Engel (Nieuwegein)
01/03/2018
10

Prettige mensen die je te woord staan in de showroom. Klantenservices die uiterst correct en vriendelijk zijn. Afspraken die worden nagekomen.Niets anders dan lof.

Service
Mevrouw M.G.A. Welle (Utrecht)
23/02/2018
10

De medewerkers en ik kennen elkaar al vele jaren. Nooit problemen gehad en zal dus altijd bij dezegarage blijven.

Service
H J van den Dikkenberg (Vleuten)
21/02/2018
10

vriendelijk personeel en altijd goed geholpen

Service
E.R.Daved (Utrecht )
15/02/2018
10

Tevredenheid van uitleg

Verkoop
Chantal (Nieuwegein)
13/02/2018
10

Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Service
Caroline Gerritsen (Nieuwegein )
07/02/2018
9

Ze zijn altijd vriendelijk en netjes. En leggen alles uit wat ze gedaan hebben.

Service
Henk de Vetter (Nieuwegein)
07/02/2018
10

Prettige dealer met zeer vriendelijk en deskundig personeel. Geen verrassingen bij het ophalen van de auto.

Service
J.G.Lisman (Utrecht)
30/01/2018
8

Vriendelijke mensen.

Service
A. Schoonheid-Heijblom (Nieuwegein)
17/01/2018
10

Service

Service
M. van Dam (Utrecht)
17/01/2018
9

Vriendelijk personeel. Altijd bereid om mee te denken en te helpen. Er wordt altijd netjes overlegd als men onverwacht iets tegenkomt.

Service
Anoniem
11/01/2018
10

Vooraf prijsopgaaf gekregen. Zeer vriendelijk en adequaat personeel. Netjes op tijd geholpen.

Verkoop
Anoniem
08/01/2018
9

Goede Service, ze verstaan hun vak goed. Juiste aandacht voor de klant.

Service
Anoniem
03/01/2018
10

Fijne het goed gaat en dat ik wel kom ben

Service
CJ.Wijnands (Nieuwegein)
27/12/2017
8

ben zeer tevreden.

Service
Anoniem
20/12/2017
10

De service is top en het personeel is erg vriendelijk.

Service
Anoniem
20/12/2017
8

ze zijn nauwkeurig en accuraat

Service
Anoniem
20/12/2017
9

Alles klopt

Service
Anoniem
14/12/2017
9

alles correct en prima service

Service
Anoniem
14/12/2017
8

Nogmaals, vriendelijk en hoog service gehalt.

Service
R.J. van Dam (Houten)
13/12/2017
9

Plotseling kwam ik stil te staan met de auto (wat op zich al bijzonder is). Helemaal vergeten dat ik recht had op hulp maar werd daar op vriendelijke wijze op geattendeerd door een medewerker. De auto laten slepen naar ATS. Bij aankomst was er een vervangende auto beschikbaar - een IQ. Helaas geen C-HR (denken erover deze aan te schaffen). Maar in ieder geval iets om weer te rijden. Op maandag bleek de linker aandrijfas stuk te zijn. Meteen werd het onderdeel besteld. Bleek de reparatie dinsdag al klaar te zijn. Woensdagochtend de auto weer opgehaald. Zoals verwacht was alles weer helemaal in orde. Top service daar alles sneller ging dan verwacht. Helaas wel een flinke deuk in de portemonnee...dus de aanschaf van een nieuwe auto voorlopig maar uitgesteld.

Verkoop
Sabina Jahangier (IJsselstein)
12/12/2017
10

Contact met ATS altijd naar volledige tevredenheid verlopen. Zeer goede service! Ook de aankoop en aflevering van mijn nieuwe auto is naar tevredenheid verlopen. Heb dit als zeer prettig ervaren.

Service
Anoniem
07/12/2017
8

Ben altijd goed geholpen en ben nu al aantal jaar klant.

Verkoop
Anoniem
06/12/2017
10

Fijne medewerkers

Service
E.van Giersbergen (VIANEN)
06/12/2017
8

Eerlijke en nette service..alles in overleg, indien je het niet in 1 x kan betalen kan er een regeling getroffen worden

Service
Janny Dwarswaard (Nieuwegein)
06/12/2017
9

Jaren uitstekende ervaring

Service
Mw. R. de Jong (Nieuwegein)
06/12/2017
10

Altijd vriendelijk

Service
Anoniem
30/11/2017
10

Ik ervaar bij ATS Nieuwegein altijd een persoonlijke benadering. Ik voel mij als klant koning.

Service
Joop Vree (Nieuwegein)
30/11/2017
10

Klantvriendelijk en deskundig

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Prettige dealer met fijne wachtkamer/showroom

Service
Dick van Dijk (Nieuwegein)
29/11/2017
9

Nog nooit terug hoeven te komen, na een reparatie of onderhoudsbeurt. Alles in één keer goed. Aftersales dik in orde. Afspraak gemaakt om 10.00 uur voor bandenwissel: werd op tijd begonnen en binnen geplande tijd klaar.

Service
Harrie Lith (Hoogvliet)
29/11/2017
8

Na de verbouwing volgens Toyota normen minder gezellig in de zaak

Service
Joke Visch-Spijkerman (Houten)
29/11/2017
10

zze zijn altijd vriendelijk uitleg van reparaties, alleen de nieuwe verbouwing vind ik niet leuk zo achter een glazen kastje onpersoonlijk geworden ,ligt niet aan het personeel .

Verkoop
Ruud (Utrecht)
29/11/2017
10

Klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend, fantastische service.Top dealer!

Service
Anoniem
27/11/2017
10

Wij zijn al een aantal jaren klant bij Toyota Nieuwegein.Waarom.....omdat ze vriendelijk, beleefd, correct zijn.Wij zijn heel tevreden!!!!!

Service
C.M. de Jong (IJsselstein)
23/11/2017
10

De medewerkers van ATS zijn zeer service-minded, denken met je mee. Hebben tijd voor je. De nieuwe receptiebalie is helaas niet zo geslaagd; maar ja, daar kunnen zo ook niets aan doen.

Service
André Steketee (Houten)
22/11/2017
10

We hebben in ons leven al diverse auto's gekocht bij verschillende dealers. Meestal het gevoel gehad dat er druk op ons werd uitgeoefend. Nu een plezierige manier van met elkaar omgaan. We hebben nu ook goede ervaringen in de periode na de aanschaf. Zeer attente medewerkers en een goede service. Wat ons betreft een aanrader.

Service
Annet Alting (Leusden)
22/11/2017
10

Ik word altijd keurig geholpen. Vragen worden goed beantwoord, opmerkingen worden direct opgepakt. Zeer klantvriendelijk personeel.

Service
Anoniem
22/11/2017
10

een zeer goede dealer met een uitstekende service. Altijd het gevoel dat klant koning is

Service
Tineke Rossel (Houten)
22/11/2017
10

Omdat ik in noodsituaties altijd op jullie kan rekenen, heb dit al eerder op jullie website gemeld, kortom een en al lof!

Service
Tom van Ree
22/11/2017
9

Al het personeel van deze dealer waar ik mee in aanraking kom is zeer klantvriendelijk ingesteld en maakt het ook waar. Al mijn vragen krijgen ruimschoots aandacht en worden indien mogelijk voorzien van een antwoord. Alle afspraken worden nagekomen. Ook bij een directe hulpvraag wordt door het personeel snel en vakkundig gereageerd en alle voorkomende service verleend. Kortom deze dealer is een topper in mijn ogen en een aanrader voor een ieder.

Service
Marianne van de Gein (Nieuwegein)
15/11/2017
8

De reparatie cq onderhoudswerkzaamheden zijn best wel prijzig.

Service
Anoniem
14/11/2017
10

Een fijn bedrijf met prettige medewerkers en goede service.

Service
Anoniem
10/11/2017
8

Goede dealer/garage. Vakkundig en vriendelijk personeel. Ik heb de dealer een 8 als cijfer gegeven. Dit houdt de boel scherp.

Service
mevr. h.heesters-kemps (De-Meern)
10/11/2017
10

de medewerkers zijn correct en vriendelijk, als ik een vraag heb gaan ze er serieus op in.ze waarschuwen me op tijd voor een controle.niets op aan te merken

Service
Tonus.A.F.M.
09/11/2017
10

Vriendelijk en vaktechnisch geholpen

Service
Anoniem
08/11/2017
10

Je steekt de sleutel in het contact en jouw Toyota rijdt. ATS helpt daaraan mee en timmert en helpt ons op weg!

Service
E.R de Wit (Nieuwegein)
08/11/2017
9

Kundig en bekwaam. Denken in oplossingen en niet in problemen. Snelle service

Service
Jacques Rours (Houten)
08/11/2017
10

Vriendelijk, kundig personeel. Komt ook uit eigen beweging naar je toe voor eventuele uitleg.Kontroleert of je de wachttijd gezellig kunt doorkomen.In mijn geval (vanwege de grote beurt en winterbanden wisselen) was wachttijd te lang en werd een leenauto ter beschikking gesteld. Wat wil je nog meer ?

Service
A.E.Bosman
02/11/2017
10

Medewerkers ****, **** en chef werkplaats *** zijn alle van hoge kwaliteit. Dit bedrijf, waar ik ruim 15 jaar klant ben, is, in tegenstelling tot vroegere ervaringen elders, totaal eerlijk en betrouwbaar.

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Goede service en en vervoer

Service
Hans Bakker (Utrecht)
01/11/2017
7

Het is ongezelliger en onpersoonlijker gemaakt door al die kogelvrije loketten bij de ingang. Geeft veel sociale afstand.

Verkoop
Jeroen Schuurman (Lopik)
01/11/2017
10

De wijze waarop ze mij en mijn vrouw behandelde met goede service, geef mij een uitmuntend cijfer!!En ze waren heel vriendelijk!!

Service
Anoniem
27/10/2017
10

omdat ik al jaren tot volle tevredenheid klant bij hun ben en ik vertrouwen in hun heb.

Service
Anoniem
25/10/2017
9

Vlotte service. Helderheid over de te verwachten kosten en overleg bij afwijkende kosten.

Service
Anoniem
25/10/2017
7

Alles wordt op een keurige manier uitgelegd. Van tevoren krijg je nog een herinnering van de afspraak en op de dag wordt uitgelegd wat er moet gebeuren met keuring, kleine of grote beurt. Zijn er onverwachte kosten heb ik afgesproken om altijd te overleggen met mij. Of het kleine of grote kosten zijn. Wordt keurig aan gehouden.

Service
Anoniem
18/10/2017
10

Goede service

Service
j.m. scheuer-meijer (Nieuwegein)
18/10/2017
10

Wij worden iedere keer heel goed geholpen.de klant vriendelijkheid is groot.

Service
johan de koning
18/10/2017
5

Na de verbouwing niet gezellig meer onpersoonlijk

Verkoop
Anoniem
16/10/2017
9

Het is een klantvriendelijke garage die de tijd voor je neemt.

Service
R. Nelck (Nieuwegein)
16/10/2017
9

Ik kom al 16 jaar bij deze garage en ik zie elke keer hetzelfde personeel. Dus niet steeds verandering van personeel en het personeel is kundig en ze weten war ze over praten. En klantvriendelijk.

Verkoop
Anoniem
13/10/2017
10

Zeer goede service, vriendelijk geholpen en goed voorgelicht, ruim de tijd genomen. Kortom zeer tevreden.

Verkoop
Bronk (Nieuwegein )
11/10/2017
9

Tevreden

Service
Frank Maessen (Utrecht)
11/10/2017
10

Al jaren onze vaste dealer. Goede service. Goed contact. Alles gaat in volle tevredenheid. Nog nooit problemen gehad.

Service
Ton ~ A.J.van Uden (Nieuwegein)
11/10/2017
8

Een Dealer met uitstraling, servicegericht en klantvriendelijkheid.

Service
Eric Leen (IJsselstein)
27/09/2017
10

Na ervaringen met vele andere dealers is dit mijn inziens de beste Toyota dealer van de provincie Utrecht. Goede service en duidelijke afspraken in combinatie met een uitstekende prijsstelling.

Service
P.Dijkstra (Houten)
27/09/2017
9

altijd vriendelijk, denken altijd mee, technisch altijd in orde

Service
Dhr.J, Ruissenaars (De Meern)
19/09/2017
9

Omdat ik mij er goed thuis voel en altijd prettig word onvangen en behandelt

Service
Anoniem
13/09/2017
10

Professioneel, vriendelijk en zeer correct, zo zou ik Auto Totaal Service Nieuwegein BV willen omschrijven.Dat geldt zowel voor de zeer vakkundige medewerkers (- sters) aan de balie en in de showroom als in de werkplaats.Tien jaar geleden heb ik mijn Yaris in deze garage gekocht, alle onderhoudsbeurten en APK keuringen heb ik in deze garage laten doen. En dat blijf ik ook zeker doen.

Service
Anoniem
13/09/2017
9

Alles was weer goed geregeld

Service
R.Methorst (Deventer)
13/09/2017
8

Vlotte service en vriendelijk personeel.Wachtruimte zou iets gezelliger kunnen.

Service
Robert van O. (IJsselstein)
13/09/2017
9

Op je auto wachten terwijl die een beurt krijgt is nooit vervelend daar. Auto wordt gewassen afgeleverd. Alles verloopt vlot en er werken fijne mensen.

Service
T. van der Weert (IJsselstein)
13/09/2017
10

Vriendelijke, snelle en adequate service

Service
Dhr. J.Kant
11/09/2017
9

Fijn te merken dat er naast een adequate manier van werken ook aandacht is persoonlijke situaties (wijziging afspraken). De duidelijke uitleg over werkzaamheden schept vertrouwen. Het contact met de receptie is plezierig.

Service
GH (bert) Baars (Nieuwegein)
11/09/2017
9

Het personeel draagt de dienstverlening positief en korrelt uit en zoekt kleine klachten ook meteen uit. Afspraken die gemaakt zijn bij de aankoop worden in het verdere traject correct en zonder problemen uitgevoerd.

Service
Dhr M. Meijers
08/09/2017
10

prima klantvriendelijke behandeling, er blijft niets te wensen over na bezoek, kan deze dealer beslist aanraden

Service
Flip Wittebol (Houten)
07/09/2017
10

het totaal pakket is uitstekend. het uitgevoerde onderhoud,de gemaakte afspraken zijn nagekomen,de sfeer van de receptie is mooi.en zonder te vragen werd de auto gewassen en gestofzuigd. de leen auto werd s,morgens ontdaan van condens op de ramen.allemaal pluspunten.

Service
F.W.van Maurik (Nieuwegein)
07/09/2017
8

het is gewoon goed.

Service
Anoniem
06/09/2017
10

Goede bereikbaarheidmet voelt aan wat een klant belangrijk vindtPrettig te woord gestaan

Service
C van Eijk (Utrecht )
06/09/2017
10

Alles loopt altijd prima , afspraak maken , vervangende auto , auto schoon en netjes terug , `eer vriendelijk personeel wat met je meedenkt om alles zo goed mogelijk te laten verlopen

Service
Dhr. J. Pouw (Houten)
31/08/2017
10

Het klantcontact is prettig. De informatie over de te verrichten werkzaamheden is duidelijk. Eventuele onvoorziene werkzaamheden worden telefonisch gemeld en besproken. De factuur wordt uitgelegd en komt betrouwbaar over. De auto wordt keurig schoon opgeleverd. Kortom: ik heb het volste vertrouwen in ATS N'gein.

Service
Anoniem
30/08/2017
9

Goede service. we zijn goed geïnformeerd en geholpen

Service
Hans Paanakker
30/08/2017
8

Het remlicht wat uit een aantal led lichtjes bestaaten waarvan de 2de van rechts stuk isen wat Ik aangegeven heb bij de balie met de Auto brengen.Was bij thuiskomst helaas nog stuk.

Service
Ruud Schouten (Houten)
30/08/2017
9

goede service, goede communicatie over uit te voeren werkzaamheden en extra werkzaamheden zijn helder en duidelijk.

Service
Anoniem
24/08/2017
10

Zowel jong en oud wordt vakkundig en vriendelijk behandeld [en de auto ook]

Service
W.N.Walthaus (Nieuwegein)
24/08/2017
10

Ik ben als klant behandeld. Alles is naar wens verlopen.

Service
Anoniem
23/08/2017
10

zeer tevreden

Service
Dhr. F. Lai (Nieuwegein)
23/08/2017
10

Ik ben gewoon zeer te spreken over niet alleen de vriendelijkheid en klantgerichtheid van het personeel, de duidelijke manier van informeren, maar zeker ook om de technische uitvoering van de werkzaamheden aan de auto. Bovendien zijn de onderhoudskosten van mijn Prius, lager dan van een Twingo.

Verkoop
Anoniem
21/08/2017
9

Vriendelijke en behulpzame mensen, geven je een goed gevoel

Verkoop
Anoniem
18/08/2017
9

Een enthousiaste verkoper met een goed (hybride!) product: de C-HR

Service
Mw. A. de Beaufort (Nieuwegein)
17/08/2017
10

omdat ik reeds 20 jaar klant ben en altijd alles perfect verloopt.

Service
zaaijer (nieuwegein)
16/08/2017
5

preis te hoog

Service
Anoniem
10/08/2017
9

Men denkt mee, is erg servicegericht en ik ben ook erg gehecht aan een vast adres. Ik moet trouwens wel opmerken dat de receptie nieuwe Toyotastijl mij helemaal niet aanspreekt.

Service
Anoniem
07/08/2017
9

Garage is goed bereikbaar, personeel is vriendelijk en betrokken, afspraak is afspraak. Wat zou maken dat ik een 10 zou geven is als ik nog beter inzicht krijg in de verwachtte kosten/reparaties in het desbetreffende jaar zodat ik nog beter een begroting kan maken.

Service
Anoniem
07/08/2017
10

Ondergetekende is tevreden over de zeer goede service.Je wordt door de medewerkers van Toyota met respect behandeld. Wanneer je een probleem met je auto hebt wordt het gelijk opgelost als dat mogelijk is, en hoef je dus geen afspraak te maken om terug te komen naar de garage.

Service
Anoniem
04/08/2017
7

Gevoel

Verkoop
Anoniem
03/08/2017
8

ATS Nieuwegein kenmerkt zich vooral door een uitstekende, professionele en klantgerichte aftersales organisatie incl. de werkplaats. Zij doen er alles aan om problemen op de kortst mogelijke tijd af te ronden en de klant te ondersteunen in de continuïteit van zijn/haar mobiliteit.

Service
Yvonne van Kouwen
03/08/2017
10

Ik word altijd prettig geholpen bij ATS Nieuwegein BV, zij zijn zeer klantvriendelijk.

Service
Anoniem
02/08/2017
7

Correcte, vriendelijke, waar mogelijk persoonlijke behandeling. Wachttijden aan de balie zijn heel acceptabel.Afspraken worden goed nagekomen.Uitstraling ATS is wat saai ("grijs"), dit zou een stuk aantrekkelijker kunnen zijn (en moeten zijn om een breder publiek te interesseren)

Service
Anoniem
02/08/2017
9

afgesproken tijd is nagekomen. verder zijn extra werkzaamheden/kosten vooraf besproken. Dat is altijd fijn. verder heb ik totaal geen klachten. Gewoon zo doorgaan :)

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
9

Altijd behulpzaam en de plezierige ontvangst van het personeel van de garage.

Service
Drs D. Heikoop
02/08/2017
10

Omdat de service perfect was.

Service
Jan Schuur (Houten)
26/07/2017
9

Vriendelijke en correcte behandeling, kundig personeel, prima service en net en schoon bedrijf.

Service
peter van der Laan (utrecht)
26/07/2017
10

goede service

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Een dealer met een goede service, vriendelijk personeel, duidelijke afspraken vooraf zodat je weet waar je aan toe bent.

Service
Dhr. B. Geerligs (Nieuwegein)
24/07/2017
9

Dit is een prettig bedrijf dat al jarenlang het onderhoud doet van mijn auto's. Ik word altijd vriendelijk en persoonlijk benaderd en duidelijk geïnformeerd. Ook zijn er nooit problemen geweest met geleverde diensten. En niet onbelangrijk: ik ontvang realistische adviezen, die mij niet altijd geld kosten.....

Service
Betsy de Keizer (Nieuwegein)
24/07/2017
9

We zijn zeer tevreden over de service van ATS Garage in Nieuwegein. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Je wordt correct geholpen. Er wordt prima informatie verstrekt.

Service
C.H.van Gellecum
24/07/2017
8

omdat ik tevreden ben

Service
Dhr. A. Pultoo (Driebergen - Rijsenburg)
24/07/2017
8

Goede, duidelijke uitleg en service. Korte wachttijden.

Verkoop
H. van Essen (Tull en 't Waal)
24/07/2017
10

Goede lokatie, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Henk de Vetter (Nieuwegein)
24/07/2017
10

Is een betrouwbare en prettige dealer waar je niet voor verrassingen komt te staan. Alle personeelsleden zijn behulpzaam en vriendelijk.

Service
Suzy Bolsius (IJsselstein)
24/07/2017
10

Ik ben al 10 jaar klant bij deze dealer en ben uitermate tevreden. Word steeds vriendelijk geholpen en mijn auto is in prima staat.

Service
Ben Rabius (Houten)
17/07/2017
10

Prima service, zeer klantvriendelijk

Verkoop
laura benschop
17/07/2017
8

klantvriendelijk

Service
Anoniem
13/07/2017
10

Ik word altijd snel en vriendelijk geholpen. Medewerkers van de servicebalie zijn vriendelijk, helpen je snel en vakkundig. Ook als ik bel om iets te overleggen. Wachten is ook altijd prettig als dat even nodig is. En bij gepland onderhoud kan ik altijd een vervangende auto regelen. Ik voel me er gezien en geen nummer. Ik kom er altijd blij vandaan.

Service
G.K.Brouwer (Nieuwegein)
12/07/2017
9

correcte behandeling, goed advies.

Service
nico roozendaal (utrecht )
05/07/2017
9

Alles is keurig gedaan

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
8

geen nadere toelichting noodzakelijk.
volkomen tevreden met dealer.

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
10

ATS Nieuwegein is een geweldige dealer. Je wordt er vanaf het moment dat je binnen komt om een andere auto te kopen tot de afhandeling ervan altijd spontaan en correct behandeld. Dit geldt voor al het personeel, van verkoop tot balie medewerkers en monteurs.

Service
Anoniem
30/06/2017
10

BEN ZEER TEVREDEN EN VIND HET EEN GOEDE DEALER

Service
Anoniem
30/06/2017
10

BEN ZEER TEVREDEN EN VIND HET EEN GOEDE DEALER

Service
Anoniem
30/06/2017
10

De personen waar je mee te maken krijgt bij ATS, zijn vriendelijke personen die je graag verder op weg helpen.

Verkoop
Mevr. B.M. Pepping (Nieuwegein)
30/06/2017
10

Vriendelijk, neemt tijd voor de klant ook na aankoop, deskundig.

Service
Anoniem
27/06/2017
10

Dit bedrijf komt zijn afspraken na en zorgt dat de auto weer klaar is als je hem komt ophalen. Niet alleen klaar maar ook schoon vam binnen en van buiten.

Verkoop
Anoniem
21/06/2017
5

Het was aldaar een rommeltje en niets was goed op orde. de rest heb ik reeds eerder vermeld

Service
Anoniem
21/06/2017
8

Wij zijn prima geholpen, goede service goede reparatie.

Service
J. de Ridder (Houten)
12/06/2017
10

Toyota Nieuwegein is een uitstekende garage met uitstekende service en zeer betrouwbaar.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
10

De klantvriendelijkheid en technisch juiste afhandeling zijn belangrijke punten voor mij

Service
Mevr AW de Waard (Nieuwegein)
07/06/2017
10

Prettig, proffesioneel en gemoedelijk

Service
Anoniem
02/06/2017
10

Ik kan niet anders zeggen dat ik fantastisch ben geholpen, ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben.

Service
Anoniem
01/06/2017
7

Vriendelijk en klantgericht personeel

Service
r.a.bosma (vianen)
01/06/2017
9

uitmuntende service en vriendelijk vakbekwaam personeel

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
8

Een zeer goede en deskundige behandeling en voorlichting door de verkoper en personeel.

Service
Joke Visch (Houten)
31/05/2017
10

Altijd vriendelijk staan voor mij klaar,kan altijd iets vragen is hun nooit teveel het zijn allemaal kanjers.

Service
M. V
31/05/2017
9

Er is aandacht en we worden correct geholpen. Niets te klagen.

Service
Ruud (Vleuten)
31/05/2017
10

Jullie zijn toppers! ??

Service
Yvonne Huussen (Houten)
31/05/2017
8

Het is gewoon een goede dealer. Prettige mensen

Verkoop
Dhr. Veldhuizen
30/05/2017
8

Komen afspraken na en doen net iets meer dan verwacht.

Service
Anoniem
24/05/2017
9

omdat wij goed geholpen worden de service is goed en het personeel vriendelijk

Service
Anoniem
24/05/2017
9

zeer klantvriendelijk - kennis van zaken - meedenkend met problemen

Service
W. Gerritsen (IJsselstein)
24/05/2017
10

Goede voorlichting en service

Service
Anoniem
17/05/2017
10

Zeer kundie en prettige dealer

Service
Lilian van Leent (IJsselstein)
17/05/2017
10

Zijn zeer bekwame vak mensen. Altijd vriendelijk, en behulpzaam. Prettig om er te komen. Nemen alle tijd voor je. Super!!!!!!

Service
Pierre Kuster (Nieuwegein)
17/05/2017
10

Altijd prima service. Vriendelijk. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Verkoop
Anoniem
15/05/2017
10

heel goed geholpen

Service
mevr M van Bart (Nieuwegein)
15/05/2017
10

Uit principe geef ik nooit een 10, deze keer wel omdat ze het echt verdienen.Mijn eerste Toyota heb ik in 1995 bij ze gekocht, en ik kom er nog steeds. Dit zegt dus genoeg hoe tevreden ik ben.

Verkoop
Anoniem
12/05/2017
10

Helemaal top. Klantvriendelijk, duidelijk en komen afspraken na.

Verkoop
Anoniem
11/05/2017
9

Bij aflevering lag er een papier met "gefeliciteerd met uw nieuwe auto". Duidelijke uitleg gekregen over alles in de wagen.

Service
Anoniem
10/05/2017
10

Vriendelijke mensen, probleemoplossend

Service
Bertus van Oostrom (Houten)
10/05/2017
9

In al die jaren dat ik er kom voor onderhoud aan de Toyota ben ik altijd correct geholpen

Service
Anoniem
09/05/2017
10

Ja, ik ben op alle gronden zeer tevreden over de prettige wijze, waarop deze garage zich manifesteert. Het personeel is zeer vriendelijk en vakbekwaam. Fijne persoonlijke benadering, goed telefonisch overleg over extra te verrichten werkzaamheden en goede uitleg over de werkzaamheden en de daarbij behorende nota.

Service
G. Faroque (Nieuwegein)
09/05/2017
10

Ik ben nu 2 jaar verhuised naar Nieuwegein. Dit is mijn 2de bezoek naar Toyota Garage Nieuwegein. Mijn eerste bezoek was redelijk maar tweede bezoek is heel goed, de receptie personnel en werk plaats personnel zijn een goede gevoel gegeven, daar ben ik heel blij van.

Service
G. T. Mallee (Nieuwegein)
05/05/2017
8

Auto is gerepareerd na schade. de auto wordt afgeleverd maar de achterop piepers werken niet. Speaker gerepareerd extra kosten speaker door mij betaald.
maar het systeem werkt niet goed Systeem blijft overdreven hard piepen. Kom niet direct worden opgelost. Eenkeer terug geweest met de klacht maar dit koste te veel tijd om op te lossen. Daarna afspraak gemaakt dat het systeem in een grote beurt met APK zal worden opgelost. Alsnog een hoge rekening gekregen voor het oplossen van het systeem. De fout is niet te achterhalen na het loshalen en weer installeren werkt het weer. Gereclameerd en de extra kosten zullen worden gestorneerd. Waar schijnlijk een draad breuk zegt de garage maar heeft het niet kunnen vinden. Ik ben hierover toch niet helemaal tevreden, e.e.a. kan weer optreden. De grote beurt en APK is gedaan volgens het bestaande protocol.

Service
Anoniem
04/05/2017
10

Goede service en aardige mensen je wordt daar uitstekend geholpen.

Service
Ch.C.M. Fabrie (Houten)
03/05/2017
10

Alle mensen die ik daar ontmoet heb zijn bijzonder deskundig en betrouwbaar en bovendien zeer vriendelijk, en aangenaam in de omgang. Ze hebben mijn 13 jaar oude Corolla omgetoverd naar nieuw. Ik hoef nooit ergens anders heen !

Service
KJ VAN LEEUWEN (NIEUWEGEIN)
03/05/2017
9

TEVREDEN

Service
Nico Hoencamp (Houten)
03/05/2017
10

ATS geeft goede service en komt zijn afspraken na.

Service
Touria (Nieuwegein )
03/05/2017
10

De service kwaliteit is een dikke 10 waard

Verkoop
Anoniem
28/04/2017
9

Vriendelijke en deskundige mensen. Zeer verzorgde showroom met prima uitstraling.

Verkoop
M.J. van der Mark (IJsselstein)
28/04/2017
9

prima ontvangst, uitleg en adviezen. Geen moeite was teveel.

Service
Anoniem
26/04/2017
9

Altijd vriendelijk en goede service. Prijs is inzichtelijk en niet te duur.

Service
Anoniem
26/04/2017
8

Ik ben tevreden

Service
Anoniem
26/04/2017
10

Vriendelijke, behulpzame en bekwame mensen. Goede service, fijn dat je een leenauto kunt gebruiken.

Verkoop
Dhr. T. Schalk (Nieuwegein)
26/04/2017
10

- Klantvriendelijk personeel
- Goede service
- Goede bereikbaarheid
- Niet onbelangrijk: er werd/wordt rekening gehouden met mijn auditieve handicap, zij bellen niet maar sturen een bericht of mail
TOP !!

Service
J.J. Klomp (Nieuwegein )
26/04/2017
9

Normaal gesproken vul ik geen enquêtes e.d. in, maar ik wil dit keer een uitzondering maken. Ik ben zeer tevreden over mijn Toyota dealer in Nieuwegein. Aan de receptie balie wordt je goed en netjes te woord gestaan. Als je een keer een "probleempje" met de auto hebt wordt je goed en snel geholpen. Kortom: zeer tevreden.

Service
Stephanie Hoegee (Nieuwegein)
19/04/2017
9

Denken mee, bij weinig gereden kilometers, alleen het noodzakelijke wordt gedaan.
Vertellen ook wat binnenkort eventueel nodig is of wat kan wachten tot de winter beurt

Service
Anoniem
18/04/2017
10

Zeer deskundige en servicegerichte garage met vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
12/04/2017
10

Erg prettig om als individu benaderd te worden, men weet wie je bent. Afspraken staan en ook de kosten zijn van te voren bekend. Indien een calamiteit, dan wordt je bijtijds gebeld.
Indien je kunt wachten op bv een klein onderhoud, dan is er een prettige wachtruimte en heerlijke koffie met krant om het wachten te veraangenamen.

Service
Anoniem
12/04/2017
9

Vriendelijk team. Altijd duidelijk over wat nodig is of wat nog even kan wachten. Ze kennen je en denken mee. Persoonlijke aandacht en prima koffie.

Verkoop
Bert Kok (Nieuwegein)
12/04/2017
9

Vriendelijk en correct behandeld

Service
Anoniem
10/04/2017
8

omdat ik tevreden ben over Auto Totaal Service

Verkoop
Dhr Schinkel
06/04/2017
10

Weer prima geholpen bij onze aanschaf van de nieuwe auto. Goed voorgelicht en ingespeeld op onze wensen.

Service
DHR.BOHMER (Utrecht)
06/04/2017
8

prettige mensen,vriendelijk en nemen de tijd voor je,en goede monteurs.

Service
Anoniem
05/04/2017
10

Tevreden

Service
Anoniem
29/03/2017
10

Men is er klantvriendelijk,je kunt er je verhaal doen en er wordt geluisterd en de service is er uitstekend.

Service
Marcel Faber (Montfoort)
29/03/2017
10

Uitstekende service, vriendelijke medewerkers, correcte af- en behandeling. Ruimte om te kunnen werken wanneer je wil wachten. Etc. etc.

Service
Anoniem
27/03/2017
10

De service is fantastisch. Je wordt vriendelijk geholpen, krijgt altijd duidelijke uitleg en je auto staat na afloop tiptop én schoon gewassen weer voor je klaar. Zou niet weten hoe dit beter kan.

Service
Dhr.Theo klarenbeek (Nieuwegein)
23/03/2017
8

Zoals ik al eerder vermelde over ontvangst en bediening.
Deze garage zou ik iedereen aan bevelen.

Service
Anoniem
16/03/2017
9

na vele jaren gebruik te hebben gemaakt van deze dealer en nooit problemen gehad ', ben ik een blijvertje mvr gr.

Service
Anoniem
16/03/2017
8

klantvriendelijk, goede service.
Ik kom daar al meer dan 20 jaar.

Service
Jan Oosterom (Wijk bij Duurstede)
13/03/2017
9

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Service
Anoniem
09/03/2017
8

prima in orde de service .

Service
Paul Verhoeven (Nieuwegein)
09/03/2017
10

De afspraken worden nagekomen. Het personeel behandelt je alsof je een goede bekende bent. Je voelt je gewaardeerd als cliënt en het is er altijd gezellig. Een praatje maken kan altijd.

Service
Anoniem
08/03/2017
10

Vakkundig, behulpzaam en doen alles naar wens.

Service
Henk Laanstra (Nieuwegein )
08/03/2017
10

De service is zeer goed en de medewerkers zeer vriendelijk

Service
Anoniem
07/03/2017
10

Vriendelijk personeel, snelle afhandeling, geen wachttijden, zeer deskundig, vooraf goede omschrijving van te verwachten kosten. Bedrijf heeft een goede uitstraling. Het bedrijf kent de klant. Je kunt snel een afspraak maken met goede advisering.

Verkoop
R.de Heus (Nieuwegein )
02/03/2017
10

Uitstekende service

Verkoop
Anoniem
01/03/2017
10

Klantgericht
Goed nakomen van gemaakte afspraken
leuk welkoms presentje

Service
Ferry van Wijnbergen (Nieuwegein)
22/02/2017
10

De werknemers zijn vriendelijk en duidelijk. De service is uitmuntend.

Service
Groeneveld. Gerard (Houten)
21/02/2017
10

Prettige mensen met een uitstekend advies

Verkoop
Cees.v . Sijl (Den Dolder)
20/02/2017
9

prima

Service
M.G.A. Welle (Utrecht)
16/02/2017
10

Ben zoals eerder vermeld ongeveer 30 jaar bij deze garage en rijd in mijn 5e of 6e Toyota. Ik weet het niet eens meer omdat ik altijd Toyota rijd. Het is voor de garage ook niet zo moeilijk omde zaken goed te regelen want een Toyota heeft amper problemen en dit is natuurlijk voor de eigenaar maar ook voor het bedrijf prettig werken.

Service
Mw. Seeder (Houten)
16/02/2017
9

Gedurende 8 jaar een uitstekende service geleverd en meegedacht over het moment van aanschaf nieuw en inruil oude Aygo

Service
Hans Oosterman (Utrecht)
15/02/2017
10

Vriendelijke ontvangst. Weet wie je bent, persoonlijke benadering. Duidelijk over de werkzaamheden en de prijs. Koffie is lekker.

Service
AvanWijk (Houten)
14/02/2017
10

netjes in de af handeling

Service
Anoniem
06/02/2017
10

zeer nette persoonlijke behandeling.
afhandeling kan niet beter.
wij zijn zeer content over dit bedrijf.

Service
Drs. D. Heikoop (Nieuwegein)
01/02/2017
10

Uitstekende ,voorkomende service. Goede koffie.

Service
G.C.van den Bosch (Vianen ut)
01/02/2017
9

Ze zijn vriendelijk en geven antwoord op je vragen.

Service
Ben van Straaten (Houten)
05/01/2017
10

Prima dealer, ze denken met je mee en het zijn gewoon aardige mensen.

Service
Anoniem
22/12/2016
10

Goede service, afspraak is afspraak. Hartelijke en prettige medewerkers. Ik kom graag. Ook de kosten/rekening is altijd conform afspraak.

Service
Jacques Rours (Houten)
21/12/2016
10

De medewerkers helpen zorgvuldig en met de nodige uitleg voor mij als leek op autogebied.
Lopen indien gevraagd voor uitleg van mijn vragen mee naar mijn auto en laten het dáár zien totdat/zodat ik het snap.

Service
Anoniem
15/12/2016
9

Ik vind mijn dealer betrouwbaar en prettig in omgang .

Service
J.G.Hahn (Utrecht)
14/12/2016
9

Prettige sfeer, goede service, goed advies, deskundigheid, plus Toyota kwaliteit!

Verkoop
Bert Plomp (Nieuwegein)
09/12/2016
9

Voel me een gewaardeerde klant, bij verkoop maar zeker ook bij receptie

Service
H.Lith en Ria Lith -Soumang (Hoogvliet)
01/12/2016
8

De service is goed en Klantvriendelijkheid is goed

Service
Mevr.Y.E.M. Huussen (Houten)
01/12/2016
9

Ze zijn vriendelijk. Het is er netjes en schoon. En niet opdringerig

Service
mevr.heesters-kemps (De Meern)
24/11/2016
10

ik ben altijd goed geholpen en geadviseerd

Service
Joop Vree (Nieuwegein)
23/11/2016
10

Klantvriendelijk, hoffelijk en accuraat. Geen verrassingen.

Service
Eckart Bosman (Utrecht)
18/11/2016
10

balie goede kennis van zaken, garage betrouwbaar, repareert niet overbodig (zoals mij bij een vorige dealer overkwam)

Service
Anoniem
17/11/2016
8

Tot nu nog geen klachten gehad en zijn ook niet opdringerig.

Service
Dhr. van Oostrum (Houten)
10/11/2016
10

Ben vaste klant bij deze dealer en wordt daar goed geholpen door vriendelijk en adequaat personeel. Top

Service
Mevr. Camfferman (Zaltbommel)
10/11/2016
10

Zeer professioneel en vriendelijke medewerkers.

Service
Anoniem
08/11/2016
10

Bij de dealer is het gezellige en ik wordt altijd heel prettig geholpen. De medewerkers zijn deskundig en hulpvaardig. Ik wordt altijd goed van tevoren op de hoogte gebracht van de kosten en krijg uitleg over de factuur. Mijn auto staat altijd netjes schoon op mijn te wachten!

Service
Anoniem
31/10/2016
5

Onderhoudsbeurt goed uitgevoerd.
Lekkage op 3 plaatsen in de auto. Ik kreeg er 2 vergoed. De derde moest ik betalen omdat niemand anders deze lekkage gehad heeft!!! Een Toyota mag dus lekken?? De consumentenwet geeft duidelijk aan dat dit geheel vergoed dient te worden.
Voor een binnenspiegel die slijtage-uitslag vertoonde, moest ik mijn best doen om dit kosteloos vervangen te krijgen. Zo knap je behoorlijk af op Toyota Nieuwegein
.

Service
Henk Bos (Utrecht)
26/10/2016
9

Omdat ik altijd, zo lang als ik er al kom en dat is al jaren (weet niet eens meer hoeveel) altijd goed, vriendelijk , en deskundig ben geholpen , ben zelf compleet a technisch maar heb het volste vertrouwen in de kennis en kunde van de monteurs! Het tegendeel heb ik nog niet ervaren gelukkig.

Service
Dhr. vd Berg (Nieuwegein)
24/10/2016
8

prima garage

Service
gv de jager (utrecht)
20/10/2016
10

nette en correcte behandeling door het personeel en ze denken met je mee voor de goedkoopste en efficienste oplossing voor onze auto

Service
Anoniem
13/10/2016
10

Ik kom al jaren in deze garage met vriendelijk en betrouwbaar personeel.

Service
Anoniem
12/10/2016
8

Een goed bedrijf

Service
Anoniem
12/10/2016
8

vriendelijk,

Service
Anoniem
10/10/2016
9

Klantvriendelijkheid, deskundigheid.

Service
Dhr. P. Campagne (Nieuwegein)
29/09/2016
9

Vriendelijk en servicegericht personeel. Makkelijk afspraken maken en het werk wordt uitstekend uitgevoerd. Je weet van te voren wat een beurt aan je auto gaat kosten. Als er iets bijzonders wordt gevonden, wordt eerst telefonisch overleg gepleegd over de mogelijkheden en kosten met betrekking tot de reparatie.
Ik kom er al tientallen jaren naar volle tevredenheid.

Service
Anoniem
28/09/2016
10

vlotte en adequate behandeling met kennis van zaken en voldoene tijd

Service
Dhr. H. Vogel (Nieuwegein)
28/09/2016
10

Alles verloopt correct. Goede ontvangst. Nog nooit een negatieve ervaring gehad. Ik heb duidelijk het gevoel dat de dealer betrouwbaar en eerlijk is. Na een beurt of reparatie nooit terug hoeven te komen. Alles in 1 keer goed. Proficiat!!

Service
Anoniem
22/09/2016
10

alles gaat altijd erg goed, goede service

Service
Betsy de Keizer (Nieuwegein)
21/09/2016
8

Ze geven een uitstekende service. Ze hebben vriendelijk personeel. Het ziet er allemaal heel goed uit. Ik ben dik tevreden

Service
Anoniem
14/09/2016
8

klantvriendelijk, cijfer 8 is prima, bij een 10 kan het alleen maar minder worden

Service
Bart Langemeijer
31/08/2016
9

goede service! fijne mensen! al mijn auto's, 3 inmiddels, komen bij ATS vandaan!!!

Service
Jorgos Theteroglou (Gouda)
29/08/2016
9

Klantvriendelijk, prijsopgave vooraf

Service
Anoniem
24/08/2016
8

Kundige en vriendelijke bejegening. Men weet waar met het over heeft en wij weten waar we aan toe zijn.

Service
hr G.K.Brouwer (Nieuwegein)
24/08/2016
9

Vriendelijk en probleem serieus nemen.

Service
DHR.R.Kreeft (Nieuwegein)
18/08/2016
10

je wordt netjes behandeld.
ze luisteren goed naar je en geven advies wat beter is .
.

Service
Anoniem
15/08/2016
8

Wij zijn uiterst tevreden; een 8 vind ik een heel mooi cijfer...

Service
Dhr. Wim Meijer (Nieuwegein)
05/08/2016
10

Prima service, vriendelijk personeel

Service
Pierre Kuster (Nieuwegein)
29/07/2016
10

Al jarenlang een prima service

Service
Bert Plomp (Nieuwegein)
27/07/2016
9

Voel me een gewaardeerde klant, bij verkoop maar zeker ook bij receptie

Service
Jan Schuur (Houten)
27/07/2016
9

Wordt er prettig behandelt, afspraken worden stipt nagekomen, vestiging is erg netjes en er heerst een fijne sfeer.

Service
'Mw de Leeuw (Houten)
19/07/2016
8

Ben reeds paar jaar bij deze dealer en ben altijd goed behandeld, goede service, er wordt meegedacht, gekeken naar meerdere evt goedkopere oplossingen. Ook wezen zij mij op garantie van de lak, hebben er fotos van gemaakt en bleek inderdaad dat er nog garantie op was, Prima service dus.

Service
André van Loon (Houten)
15/07/2016
10

Altijd goede service, duidelijk over de verwachte koste en net dat stapje meer dan je verwachte.

Verkoop
Anoniem
14/07/2016
10

Vakmanschap, goed adviezen, prettige ontvangst en bejegening.

Service
Anoniem
14/07/2016
9

omdat ik altijd correct behandeld wordt In alle opzichten

Service
Paul Jansen (Benschop)
14/07/2016
10

Vriendelijke mensen, werkzaamheden worden naar wens uitgevoerd en dingen worden uitgelegd als er onduidelijkheid over is.

Verkoop
Jan Harry van der Veen (Houten)
13/07/2016
9

een zeer vertrouwde indruk van de verkoper, vriendelijk en iemand die ik zou aanbevelen.

Service
Dhr. Ch.C.M. Fabrie (Houten)
05/07/2016
10

Prettige en vriendelijke ontvangst. Goede en duidelijke informatie. Uitstekend uitgevoerde werkzaamheden. Een uitermate betrouwbaar adres, waar ik graag blijf terugkomen.

Service
Anoniem
01/07/2016
10

klant vriendelijkheid

Service
Armand Höppener (Nieuwegein)
29/06/2016
10

Zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel.

Service
Han Ellenbroek (Utrecht)
29/06/2016
10

Goede service, vriendelijk personeel en vakkundig.

Service
Jwwieman (Houten )
29/06/2016
9

Klantvriendelijk / duidelijk / op lange termijn vraag ik mij af of twee nieuwe banden bij mij oude garage net zoveel had gekost , en die zijn net zo transparant - de toekomst zal het uitwijzen

Service
Anoniem
27/06/2016
8

Professioneel personeel, ze denken met je mee. Er wordt goede service verleend en je wordt goed op de hoogte gesteld van eventuele problemen c.q. kosten.

Service
Anoniem
23/06/2016
10

goede service

Service
Anoniem
22/06/2016
8

Goede behandeling, vriendelijk personeel, correcte prijzen

Verkoop
Anoniem
22/06/2016
9

Prettig contact, goede service

Service
Engelsman, Martijn (Utrecht)
22/06/2016
9

prima service en vriendelijke behandeling

Service
Johnston (Nieuwegein)
22/06/2016
10

We zijn snel en vakkundig geholpen en kunnen er hopelijk weer een jaartje tegen aan.

Service
Anoniem
17/06/2016
9

Een betrouwbare dealer met vriendelijk personeel. Van te voren duidelijke afspraken over te verwachten kosten en denken mee aan oplossingen bij problemen.

Service
a.j. van der Zande (Nieuwegein)
15/06/2016
8

goed contact,goede afspraken,goede service, goed advies

Service
Jaap de Hoop (Houten)
15/06/2016
9

Goede service, vriendelijke mensen en vakmanschap

Service
Anoniem
14/06/2016
9

de klantvriendellijkheid

Service
Anoniem
14/06/2016
9

Alles is oke

Service
Joke Visch (Houten)
14/06/2016
10

vriendelijk houden je op de hoogte van als er wat anders moet gebeuren dan de beurt.kan altijd alles vragen ,Ik kom er al 40jaar ben altijd met hun mee gegaan en dat wil toch wel wat zeggen.

Service
Anoniem
08/06/2016
9

Klant vriendelijk.

Service
Anoniem
08/06/2016
5

Service loopt steeds verder terug.

Verkoop
Harrie Lith (Nieuwegein)
08/06/2016
8

Het enige wat ik mis is een instructieboekje dat moet toch wel kunnen bij een auto van ruim 35.000 euro
Je kan het wel downloaden maar met je computer naar de auto is niet handig als je onderweg iets wil opzoeken van een totaal nieuwe auto

Verkoop
J. Visch (Soest)
08/06/2016
10

Ik heb het contact met Toyota Nieuwegein als zeer prettig ervaren.

Service
Dhr.A.J.van Uden (Nieuwegein)
07/06/2016
8

Correct, helder en klant vriendelijk behandeling in automotive zaken.

Service
Anoniem
02/06/2016
9

goede ontvangst van de receptie en zeer goede service en de juiste informatie

Service
Anoniem
02/06/2016
9

Ik ben heel tevreden over de behandeling aan de balie en de afhandeling in de garage.

Service
mevr MJP van Bart (Nieuwegein)
02/06/2016
9

Geef nooit een 10 en ik ben zeer tevreden!!

Service
c 's Jongers (nieuwegein)
01/06/2016
9

Goed en vriendelijk personeel

Service
jpr de koning (nieuwegein)
01/06/2016
8

Jaren een tevreden klant

Service
Mevrouw Camfferman (Nieuwegein)
01/06/2016
10

Super goede service. En zeer vriendelijk en professioneel personeel.

Service
Dhr. Jos Gresnigt (De Meern)
25/05/2016
9

ik vind het een betrouwbare en degelijke garage, ik word er keurig netjes geholpen en te woord gestaan, door de mensen achter de balie. de monteurs in de garage zelf zijn ook aardige mensen, ik kan ze niet allemaal maar degene die ik kan zijn vriendelijk en behulpzaam. de auto word keurig netjes afgeleverd, en ik krijg een goede uitleg wat er voor een werkzaamheden zijn gebeurt aan de auto.als laatste word de auto keurig netjes gewassen.
kortom een pluim voor het personeel.

Verkoop
Anoniem
18/05/2016
9

dit is mijn 4e Toyota , met de andere wagens was ik zeer tevreden

Service
de Jong (Odijk)
18/05/2016
9

Ik voel me op me gemak. Vriendelijke mensen en verstand van auto's.
Services is gewoon heel erg goed.
Hopelijk blijven ze zo doorgaan.

Verkoop
Maarten van Schalkwijk (IJsselstein)
13/05/2016
9

Persoonlijke ontvangst, aandacht en meedenken.

Service
Anoniem
11/05/2016
10

Omdat ze goed en, vriendelijk zijn

Service
Chris (Utrecht )
11/05/2016
10

Klantvrienelijkend.
Flexibel (proberen mee te denken met de klant).
Betrouwbaar.
Kennis van de dealer over de auto.

Service
Touria Mouklikha (Nieuwegein )
11/05/2016
8

Ik geef een 8 omdat de medewerker van de receptie: 1) goed geholpen heeft! 2) bij het constateren van verharde achterbanden en remschijven mij op de hoogte heeft gebracht. 3) deze medewerker heeft meteen ook een nieuwe afspraak gepland inzake het vervangen van de harde achterbanden en vervanger van de remschijven, top servicesbalie ga zo door!

Service
Anoniem
04/05/2016
8

Word altijd correct te woord gestaan en geholpen

Service
Anoniem
04/05/2016
10

Super vriendelijke mensen, altijd koffie, snel geholpen, evt.een andere auto of fiets tot u beschikking. Conclusie....een TOP garage.

Service
scheuer (nieuwegein)
04/05/2016
9

Wij zijn zeer tevreden met de jaarlijkse onderhoud. en hebben nog geen enkel probleem ondervonden.

Service
Anoniem
29/04/2016
9

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Duidelijk welke reparaties nodig zijn en denken mee over de eventueel uit te voeren reparaties en wat de meest handige oplossing is als er problemen zijn.

Service
Anoniem
29/04/2016
9

Het is een prima dealer, aardige medewerkers, behulpzaam, vriendelijke nette omgeving.

Service
Dick van Dijk (Nieuwegein)
29/04/2016
9

Ontvangst bij de receptie is ontspannen en vriendelijk.Tot nog toe geen klachten na servicebeurten of reparaties.De koffiecorner is op een plek, waar je rustig kunt zitten zonder gesprekken van de receptie te horen die niet voor mijn oren bedoeld zijn. Over een redelijk bod bij inruil valt moeilijk iets te zeggen, maar na plm 21 jaar klant te zijn toch wel een tevreden gevoel mbt inruilwaarde. Tot nog toe geen behoefte gehad te gaan shoppen bij de inruil, maar of dit slim is ?

Service
G.B.G. Kamping (Nieuwegein)
29/04/2016
10

Prettige garage, klantvriendelijk en eerlijk

Service
mevr. H. M.E. Höppener-Bouvy (Nieuwegein)
29/04/2016
10

Mijn Toyota Aygo past helemaal bij mij. Klein, compact en zuinig. Tot nu toe geen gebreken. Prettige dealer, klantvriendelijk personeel. Prima service!

Service
Jacques Rours (Houten)
22/04/2016
10

Alleen maar gezellige vriendelijke mensen achter de balie. Je bouwt er een band mee op na enkele jaren.
Altijd behulpzaam hoe druk het ook is.

Service
Anoniem
20/04/2016
7

Ben tevreden

Service
Anoniem
20/04/2016
10

Een fijne garage met persoonlijke aandacht!

Service
Anoniem
20/04/2016
8

Goede service Prima Koffie leuke mensen

Verkoop
Carola van emmerik (Houten)
20/04/2016
9

Van begin tot het eind heb ik klantvriendelijk echt gemerkt..Het ophalen van je nieuw gekochte auto is al een leuke gebeurtenis maar de dealer maakte er echt een verassing van!...Echt gewaardeerd!

Service
dhr. T. Schalk (Nieuwegein)
20/04/2016
9

Goede en snelle service, ook in ad hoc situaties.
Vriendelijk personeel.
Goede entourage voor als je even moet wachten.
Vooraf kostenopgave die achteraf ook nog eens voordelig naar beneden blijkt te zijn bijgesteld.
Auto keurig weer opgeleverd.

Service
Henk de Vetter (Nieuwegein)
14/04/2016
10

Een uitstekende dealer:
- Deskundig en vriendelijk personeel
- Onderhoud en reparaties worden altijd prima uitgevoerd en zonder verrassingen

Service
Anoniem
13/04/2016
9

uitstekende service

Service
Dhr. Guijt (IJsselstein)
13/04/2016
9

Erg service gericht, vakkundig personeel, duidelijk, heldere en transparante communicatie en uitleg.

Service
Wim Van Veenendaal (Nieuwegein )
06/04/2016
10

Vriendelijk, eerlijk, vertrouwen

Service
stephanie Hoegee (Nieuwegein)
05/04/2016
10

deskundig, vriendelijk personeel, oplettend, behulpzaam

Service
Anoniem
30/03/2016
10

De mensen zijn fijn in de omgang en de service is goed!

Service
Familie Ydema (Utrecht)
30/03/2016
9

je weet wat je hebt bij ATS Nieuwegein. De garage is zeer betrouwbaar en een uitstekende dienstverlening van mensen met goede kennis.

Verkoop
Ton Leenders (Nieuwegein)
29/03/2016
9

Altijd een prettige en correcte behandeling.

Service
Hans vvan Aarnhem (Nieuwegein)
23/03/2016
10

Goede en correcte afhandeling

Verkoop
Mevr. CCM van Hemert (Houten)
23/03/2016
10

Zeer vriendelijk contact in een prima sfeer; goede, uitgebreide en eerlijke informatie over de diverse typen en/of aanvullende mogelijkheden; uitstekende telefonische bereikbaarheid; alle vragen werden gedetailleerd beantwoord; aflevering en verzekering werden perfect geregeld.

Verkoop
Anoniem
16/03/2016
9

zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
09/03/2016
9

Goed advies - prettige behandeling - goed onderzoek - geven een goede uitleg - gaan goed met de auto om - flexibel in afspraken -
Gewoon een fijne garage om naar toe te gaan.

Service
Dhr.P.Schaap (Nieuwegein )
09/03/2016
9

Zeer fijne dealer. Met vriendelijke en eerlijke medewerkers. Mensen met verstand van zaken.

Service
Anoniem
07/03/2016
10

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de verrichte werkzaamheden en de persoonlijke benadering van de medewerkers.

Service
Anoniem
03/03/2016
10

vriendelijk en gespecialiseerd personeel

Service
A prent (Houten)
02/03/2016